LinkedIn Connected ile İş İlişkilerinizi Güçlendirin - Haberler - indir.com

LinkedIn Connected ile İş İlişkilerinizi Güçlendirin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İş dünyasının buluştuğu sosyal ağ platformu LinkedIn, bugün itibarıyla bağlantılarınızla olan ilişkilerinizi daha da güçlendirmeyi amaçlayan iOS uygulaması LinkedIn Connected'ı indirmeye sundu.

Geçtiğimiz haftalarda konum tabanlı iş arama özelliğiyle aynı işleve sahip olan LinkedIn Job Search adlı mobil uygulamasını yayınladığını duyurduğumuz popüler iş ağı LinkedIn, resmi uygulaması dışında sağladığı temel özellikleri için geliştirdiği mobil uygulamaları sunmaya devam ediyor.

LinkedIn Connected

Bugün indirmeye sunulan LinkedIn Connected'da bunlarda sadece birisi. LinkedIn üzerinde bulunan ve bugüne kadar birebir iletişim kurmadığınız bağlantılarınız ile iş iletişiminizi güçlendirmeyi amaçlayan uygulama profesyonel bağlantılarınızın yaptıkları iş değişiklikleri, doğum günleri, iş yıl dönümleri ve profil güncellemeleri gibi durumlarda sizi uyarabildiği gibi sizin için önemli olan kişilerle ilgili de güncellemeler sunabiliyor.

Profesyonel iş çevrenizle ilişkilerinizi daha sağlıklı bir şekilde yürütmeniz için geliştirilmiş olan LinkedIn Connected uygulamasıyla birlikte LinkedIn'ın sunduğu diğer mobil uygulamaları aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone-iPad ya da Windows Phone cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ