LinguaLeo Çocuklar için İngilizce Kursu Hediye Ediyor! - Haberler - indir.com

LinguaLeo Çocuklar için İngilizce Kursu Hediye Ediyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-07 12:00:50
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Oyun şeklinde kurgulanmış interaktif içeriğiyle İngilizce öğrenmeyi eğlenceli bir günlük aktiviteye dönüştüren dijital İngilizce eğitim platformu LinguaLeo, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı özel bir kampanya ile kutluyor.

LinguaLeo, Nisan ayı boyunca LinguaLeo'da Gold üyelik satın alanlara, çocukların sıkılmadan ve eğlenerek İngilizce öğrenmesini amaçlayan ''Çocuklar için İngilizce'' kursunu hediye edecek.

''Çocuklar için İngilizce'' kursunda çocuklar; şarkılarla, resimlerle ve eğlenceli alıştırmalarla eğlence dolu bir eğitim deneyimi yaşıyor. LinguaLeo'ya ücretsiz üye olmak ve İngilizce öğrenmek mümkün.

LinguaLeo içinde yer alan ve çocukların sıkılmadan ve eğlenerek İngilizce öğrenmesini amaçlayan ''Çocuklar için İngilizce / English For Kids'' kursunun fiyatı sadece 12 TL. Ancak, LinguaLeo, Nisan ayı boyunca LinguaLeo'da Gold üyelik satın alanlara, ''Çocuklar için İngilizce'' kursunu hediye ediyor.

LinguaLeo'nun oyun kurgusuyla hazırlanmış interaktif platformunda çocuklar; şarkılarla, resimlerle ve eğlenceli alıştırmalarla İngilizcenin zengin dünyasıyla tanışıyor. ''Alfabeyi öğren'', ''Ailem ve evcil hayvanlarım'' ve ''Duygular'' gibi farklı alıştırmalar sayesinde, eğlence dolu bir eğitim deneyimi yaşıyor.

Akıllı telefon ve tabletlerden de dil öğrenimini mümkün kılan LinguaLeo mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ