Lineage 2: Revolution’a gelen Agathion sistemi ile kahramanlar güçleniyor - Haberler - indir.com

Lineage 2: Revolution’a gelen Agathion sistemi ile kahramanlar güçleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 15:46:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Kore merkezli Netmarble stüdyosu tarafından geliştirilen Lineage 2: Revolution, çok oyunculu online rol yapma oyunu olarak tasarlanmıştır. Oyun piyasasının başarılı oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan Lineage 2: Revolution, popüler MMORPG türünde olup oyuncuları, kendi çabaları ile arena içerisinde rakiplerini alt etmesine yönelik bir aksiyonun içine sokuyor. Oyunun gelişim güncellemeleri her geçen gün devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyundaki kahramanlara yardımcı olmak amacıyla Agathion adlı oyun karakteri Lineage 2: Revolution dünyasında yer almıştı. Agathionlar oyuna katılamıyor ancak çeşitli güçleri ve becerileriyle oyunculara yardımcı fonksiyonlar sağlıyor. 

Lineage 2: Revolution, 54 ülkede App Store ve Google Play'de yayında!Lineage 2: Revolution, 54 ülkede App Store ve Google Play'de yayında!

Agathion'lar ile yeni zaferler geliyor

Lineage 2: Revolution oyununda yer alan Agathion sistemi, binekler ve çağırmaların yanı sıra kahramanları takip eden yardımcılar da sunuyor. Agathion adlı yardımcılar oyunun 15. seviyesinde açılıyorlar ve kesinlikle savaşta yer almıyorlar. Onlar oyun karakterlerine yardımcı olmak amacıyla karşımıza çıkıyor. Agathion'lar, seçtiğiniz kahramanın kuvvetlenmesine katkıda bulunacak alt değerlere sahipler. Kahramanınızı güçlendirmek adına Agathion'ların güçlendirme ögelerini ele geçirerek daha kuvvetli bir şekilde performans sergileyebilirsiniz. Agathion'ların alt değerleri F Saldırı, B Saldırı, Maks Can, Mana, Savunma Delme, Direnç, Kritik Oranı, Kritik Direnci, İsabet ve Kaçınma seçeneklerine sahip, bu özellikler pek çok ekipman ve ruh kristalinden de alınabilir. Mevcut alt değerler sabittir. Oyuncular Agarhion'ların değerlerini değiştiremezler, ama derecesinde değişiklik yapabilir ve kuvvetlendirme işlemleri yapabilirler. Agathion alt değeri kuvvetlendirmek için oyuncular Agathion menüsündeki kuvvetlendirme sayfasını kullanabilirler, 30 bin Adena veya 300 Kırmızı Elmas karşılığında alt değeri artırabilirler.

 

Lineage 2'ye 4 Agathion katıldı

Lineage 2 dünyasına dört farklı Agathion katıldı. Bunlar, Cingöz, Küçük Melek, Yıldız Fare, Jiangshi olarak açıklandı. Agathionların sadece kendilerinin kullanabileceği Tılsım isimli ekipmanlara sahipler ve bu ekipmanlara özel birden altıya kadar olan özel slotlar vardır. Tılsımlar slotlarına göre sabit alt değerlere sahiptirler. Oyuncular bu değerler üzerinde çeşitli değiştirmeler yapabilirler. Oto kullan aktif olduğunda daha yüksek alt değerli olan Tılsımlar mevcut olanların yerini alır ve öncekiler kaybolur, bu yüzden oyuncular oto kullanma konusunda dikkatli olmalı.

Arenada malzeme seçimine dikkat edin

Agathion sistemi güçlü sonuçlar elde edebileceğiniz çeşitli kombinasyonlar içermektedir. Agathion Sistemi güçlü sonuçlar elde edebileceğiniz çeşitli kombinasyonlar içeriyor. Eğer bir oyuncu aynı derece Agathion ve Tılsım sahibiyse, birleştirme ile daha yüksek derecelerini elde edebilir. Birleştirme esnasında başarısızlık söz konusu değil, zamanla oyuncular tüm Agathion ve Tılsımlara sahip olabilir. Malzeme olarak aynı sayıda Tılsım kullanılması gerektiğini unutmayın.

Oyuna gelen Agathion yeniliğinin yanı sıra aynı zamanda yeni bölge ile de karşı karşıya geleceğiz. Schuttgart isimli yeni bir bölge oyuncuların keşfetmesi için bekliyor. Bölgede Kuzey Ölümsüzlük Platosu, Schuttgart Karlı Alanı ve Diken Maden Bölgesi'nin yanı sıra yeni Ana Görevle, Runlar ve canavarlar da sizi bekliyor olacak. Oyunu kazanmak adına oyuncunuzu çeşitli sistemler doğrultusunda yönlendirecek, kendinizi güçlendirecek ve daha uzun süre hayatta kalarak rakiplerinizi ortadan kaldırmaya yönelik hareket edeceksiniz. Lineage 2: Revolution yenilenen hali ile oyunculara çok da heyecan verici anlar sunmaya hazırdır. 

 

 


Lineage 2: Revolution'a Mayıs'ta büyük güncelleme geliyorLineage 2: Revolution'a Mayıs'ta büyük güncelleme geliyor
Lineage 2: Revolution oynayanlara müjde: Klan Akademisi geliyor!Lineage 2: Revolution oynayanlara müjde: Klan Akademisi geliyor!

PAYLAŞ