Lineage 2 Revolution Oyuncuları İçin Yeni Bir Harita Oyuna Eklendi - Haberler - indir.com

Lineage 2 Revolution Oyuncuları İçin Yeni Bir Harita Oyuna Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-09 12:22:57
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Pazarın bilinen isimlerinden birisi olan Netmarble Corporation'nun MMORPG oyunu Lineage 2: Revolation için önemli bir güncelleme oyunculara sunuldu. 'Magnadin' güncellemesi olarak adlandırılan bu içerikte oyuncuların birçok özelliği bulacağı yeni bir kasaba olan Magnadin haritası eklenmiş oluyor. Güncelleme ile kazandırılan bu yeni haritada oyuncuların savaş hazırlıkları yanı sıra içerisinde saç stilleri, güzellik salonları ve eşya saklayabilecekleri gibi depo ve alanlara sahip olacak. Ayrıca hesapta yer alan diğer karakterler ile eşya paylaşımı yapılabilmesi için depo ve eğitim korkuluğu da yer alacak. Baş Düşman ödülüne baktığımızda ise özel güçlendirme ve Lejyoner Ruhu görüyoruz.

Kostüm Dükkanı

Oyuna gelen bir başka yeni özellik ise kostüm dükkanı oluyor. Bu kostüm dükkanı ile oyuncular çeşitli tasarım ve konsept içeriklere erişebilecekler. Stillerini geliştirebilecekleri bu yeni alanda 'Işık Şovalyeleri', 'Gi Savaş Sanatları' ve 'Asil Muhafız' olarak 3 kostüm yer alacak. Diğer yandan güncelleme ile oyun içi sistemlerde de yenilikler olacak. Oyuncuların eşya güçlendirme noktasında gerçekleştirmiş oldukları iyileştirmeler haricinde eşya güçlendirme içinde yaşanan seviye kayıpları artık daha az olacak. Bu noktada Adena ödeme yöntemi ile bu noktada eşya güçlendirmeleri en az kayıp ile gerçeklemiş olacak.

Ayrıca oyunda 3'e 3 Şerefli Savaş alanı sezon öncesi sona erecek ve tüm oyuncular artık normal sezona başlayacaklar. Üçer şekilde iki takımın savaştığı bu savaş alanı için klanlar ve ittifaklar haricinde artık PvP savaş deneyimi yaşanabilecek. Daha iyi ve deneyimli oyuncular için ise Kraliçe Karınca modu için 'Çok Zor' zorluk derecesi gelen yenilikler arasında bulunuyor.





PAYLAŞ