Lineage 2: Revolution oynayanlara müjde: Klan Akademisi geliyor! - Haberler - indir.com

Lineage 2: Revolution oynayanlara müjde: Klan Akademisi geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 10:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Netmarble tarafından geliştirilen Lineage 2: Revolution için yeni bir sistem duyuruldu. Güncelleme ile oyunda artık Klan Akademisi de yer alacak.

Dünya genelinde yüksek oyuncu sayısı ile dikkat çeken Lineage 2: Revolution için geliştirmeler devam ediyor. Mobil oyun konusunda deneyimli firmalardan birisi olan Netmarble Corporation tarafından geliştirilen oyun, yeni güncelleme ile dağıtılacak. Bu güncellemeyi alan kullanıcılar Klan Akademisi adı verilen bölümden yararlanabilecek. Bu sayede klana üye olmayan kullanıcıların oyunda yardımlaşması ve daha iyi bir şekilde kendini geliştirebilmesi adına bu sistem üzerinden destek sağlanacak.

Lineage 2 Revolution 100'üncü gününü kutluyorLineage 2 Revolution 100'üncü gününü kutluyor

Lineage 2 Revolution Oyuncuları İçin Yeni Bir Harita Oyuna Eklendi

Klan Akademisi kimler için olacak?

Resmi açıklamalara göre akademi 10 ile 180 seviye arasındaki kullanıcılar için sunulacak. Bu level arasında klanı olmayan oyuncuların dahil olacağı akademide, oyun ile ilgili taktikler ve bilgiler paylaşılacak. Oyuncuların istediği zaman giriş ve çıkış yapabileceği akademide bu yönden bir kriter olmadığı gibi 181 levele geçiş yapıldığında klana otomatik olarak kapatılacak.

3 yeni etkinlik var

Klan Akademi sistemi oyun içinde bir nevi yeni öğretici olacak. Bu yenilik için oyun içerisinde 3 kutlama etkinliği de yapılacak. Bu etkinlikler ise 9 Ağustos ile 29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Klan İçin! Etkinliği, Klan Giriş ve Bağış Ödülü Etkinliği ve Klan Taşıma Etkinliği gibi etkinlikler sayesinde farklı görevleri yerine getiren oyuncular, etkinlik ödülleri almaya hak kazanacak. Daha fazla Adena, oyun içi itemlerin verileceği etkinlikler tüm oyuncuların gelişmesine katkı sağlayacak.

Kibir Kulesi artıyor!

Yeni güncelleme ile birlikte oyun içinde değişiklik yaşanacak bir diğer alan ise Kibir Kulesi olacak. Artık kullanıcılar kulede 120. kata kadar çıkabilecek. 120 katı bitiren kullanıcıların tümü 29 Ağustos tarihi itibari ile 500 kırmızı elmas alacak. Oyuncuların bu tarihe kadar zorlu kulede mücadele vermesi gerekecek. 500 kırmızı elmasın yanı sıra her sunucudan ilk 10’a mavi elmas verilecek. Birinciye 5 bin mavi elmas, ikinci ile beşinci sıra arasındakilere 2 bin elmas, altıncı ile onuncu arasındakilere ise bin elmas verilecek.

Oyuna giriş yapan kullanıcılar güncellemeyi alarak oyunun yeni sistemini oynama fırsatı elde edebilir.  


Lineage 2 Revolution Oyuncuları İçin Yeni Bir Harita Oyuna EklendiLineage 2 Revolution Oyuncuları İçin Yeni Bir Harita Oyuna Eklendi

PAYLAŞ