Lineage 2: Revolution, 54 ülkede App Store ve Google Play'de yayında! - Haberler - indir.com

Lineage 2: Revolution, 54 ülkede App Store ve Google Play'de yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-16 13:52:33
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Android kullanıcılarının dört gözle beklediği mobil MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution'a 1 buçuk milyondan fazla ön kayıt yapıldı ve adeta bir rekor kırdı!

Mobil platformlar için dünyanın en büyük, en kapsamlı oyun projesi olan Lineage 2: Revolution, Türkiye'de de tanınan bir oyun firması olan Netmarble tarafından piyasaya sürüldü. 54 Ülkede yayınlanan Lineage 2: Revolution, daha piyasaya sürülmeden1 buçuk milyondan fazla ön kayıt aldı.

Oyun geçen sene Güney Kore'de Google Play ve App Store da yayınlanmış ve 11 farklı Asya bölgesinde en çok kazandıran oyun ünvanını kazanmıştı. Bu ağustos ayında da Japonya'da piyasaya sürülen oyun App Store'da 18 saat içerisinde en çok kazandıran oyun ünvanını da kazanmıştı. Ayrıca oyun şu anda Kuzey Amerika'daki en büyük ve en kapsamlı mobil çok oyunculu oyun.

Lineage 2: Revolution aslında yeni bir oyun değil. Kökü, bilgisayar oyunu olan Lineage 2'ye dayanan bu oyun, PC platformundaki özelliklerini koruyarak tamamıyla mobil platforma geçen bir oyun. Şaşırtıcı grafikleri ile açık alanlar, 200 oyuncu kapasiteli kale kuşatmaları, sınıflar, akınlar karakter tasarım özellikleri ve daha bir çok çarpıcı özellik Lineage 2: Revolution'da bulunuyor.

'Lineage 2: Revolution oyunumuz ile ilgili gördüğümüz ilgiden dolayı çok mutluyuz. Netmarble'daki herkes bu açılışa odaklandı ve Lineage 2: Revolution'ı oyuncularımızla buluşturacağımız için çok heyecanlıyız' diyen Netmarble Games Chief Global Officer'i Seungwon Lee, oyunu 54 ülkede oynanabilir hale getirmelerinden çok mutlu olduklarını belirtti.

Ünlü sunucu Conan O'brien'in tanıttığı ve yayın tarihini açıkladığı oyun'un Twitch'deki yayını 1 milyon 200 binden fazla izlenme almıştı.





PAYLAŞ