Lineage 2 Revolution 100'üncü gününü kutluyor - Haberler - indir.com

Lineage 2 Revolution 100'üncü gününü kutluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-01 10:03:58
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Dünya çapında oyun severler tarafından ilgiyle oynanan, Netmarble imzalı oyunlardan Lineage 2 Revolution, MMORPG türünün en sevilen oyunlarından. Netmarble kısa bir süre sevilerek oynanan oyunun oyuncularına, beğenecekleri bir haber verdi. Lineage 2 Revolution'ın 100'üncü gününe özel olarak oyun içi etkinlikler ve güncelleme olacağı duyuruldu. Oyun ilk olarak 15 Kasım 2017 tarihinde oyun tutkunlarına sunulmuştu. Şimdi 100'üncü gününe ulaşan oyunda bugüne kadar kaydedilen istatistikler, 160 bin 185 klan kuruldu, 630 bin Binek Ayı ödülü dağıtıldı ve 179 milyon 585 bin 426 saat boyunca oyun oynandığı yönünde.

Oyuna 100'üncü güne özel olarak eklenecek güncellemeyle birlikte, yeni bir binek olan 'Bozyele' gelecek. Bozyele'yi binek zindanından ya da oyun içi dükkandan alabilmek mümkün. Bozyele, oyunun ikinci nadir bineği. 750 hız ile yüksek Krit Pranı, Delme, Direnç, Can Yenileme ve Maks Mana değerlerinde. Lineage 2 Revolution'da 100 gündür destek veren oyuncular ödüllendirilecek. Bu oyuncular için 14 Mart 2018 saat 11:00'e kadar oyun içi etkinlik düzenlenecek. 'Zar Etkinliği' ismini taşıyan bu etkinlik kapsamında, oyuncular zar atarak hareket edecek. İlerlenen karelerde A Binek Ekipmanı Kutuları, A Binek Seviye Seti Şanslı Sandıkları, Binek Zindanı Run Parçası Sandıkları gibi seçenekler olacak ve zarın sonucunda hangisine gelinirse, oyuncular onu kazanacak.

Oyunculara bedava elmas verilecek

Oyun içerisinde bir etkinlik daha düzenlenecek. Ekipman Altdeğer Değişimi Etkinliği adındaki etkinlik kapsamında, altdeğerini değiştiren oyuncular 200 elmas kazanacak. Etkinlik süresince oyuna katılan ve Ekipman Altdeğerlerini en az bir kez değiştirmeyi başaran oyuncular, 200 elması 21 Mart tarihine kadar posta kutularından alabilecekler. Netmarble Chief Global Officer'ı Seungwong Lee, oyundaki bu etkinlik ve güncellemelere dair, 'Sadık Lineage 2: Revolution topluluğu ile bu anıtsal noktaya ulaştığımız için gurur duyuyoruz ve inanılmaz bir 100 gün için oyuncularımıza teşekkür etmek istiyoruz. Varılacak nice dönüm noktalarına oyuncularımızla birlikte ulaşmayı hedefliyoruz' ifadelerini kullandı.





PAYLAŞ