Line Selfie Sticker ile Sohbetler Daha Eğlenceli - Haberler - indir.com

Line Selfie Sticker ile Sohbetler Daha Eğlenceli

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma uygulamaları arasında bulunan LINE, kullanıcıların selfie'lerini sticker'a dönüştürmelerini sağlayan Line Selfie Sticker isimli uygulamasını indirmeye sundu.

Sadece üç adımda portre ve selfie'lerinizi sticker'a çevirebileceğiniz uygulama ile dilediğiniz herhangi bir yüz fotoğrafını seçerek, uygulama içerisinde yer alan astronot, taraftar, yaratık gibi 17 farklı tema ve 130 illüstrasyondan dilediğinizi seçebilir, kendinize özel sticker'lar ortaya çıkabilirsiniz.

Line Selfie Sticker

İllüstrasyonda boş olarak karşınıza çıkacak olan alana yüz fotoğrafınızı yerleştirerek oluşturacağınız sticker'ları cihazınıza kaydedebilir, LINE üzerinden yapacağınız sohbetlerinizde arkadaşlarınıza gönderebilir, Timeline özelliğinde kullanabilir ya da Facebook, Twitter ve Instagram hesabınız üzerinden paylaşabilirsiniz.

Benzersiz sticker'lar oluşturmanızın ötesinde fotoğraflarınızın boyutlarını ve açısını ayarlamanızı, resimlerinize konuşma balonlarıyla, metin eklemeleri yapabilmenizi sağlayan Line Selfie Sticker, ayrıca Türkçe dil desteğine de sahiptir.

Android sürümünün önümüzdeki günlerde çıkacağı bilgisini aldığımız Line Selfie Sticker'ın iPhone uygulamasıyla LINE mesajlaşma uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ