Lindsay Lohan, GTA 5'e Açtığı Davayı Yine Kaybetti! - Haberler - indir.com

Lindsay Lohan, GTA 5'e Açtığı Davayı Yine Kaybetti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-30 13:20:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Grand Theft Auto V, Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan aksiyon-macera tarzı video oyunu. Grand Theft Auto serisinin beşinci oyunudur. Ancak yapımcı yakın zamanda çok büyük sıkıntılar atlattı. Grand Theft Auto'nun sahibi Take-Two  Lindsay Lohan?dan kurtulamıyor. GTA 5'te yer alan bir görsel yüzünden 2013'ten beri birçok dava atlattı. New York Eyalet Temyiz Mahkemesi'nde Take Two?ya karşı dava'da bulunan Yapımcı malesef kaybetti.

GTA 5 ile uğraşmaya 2013 yılında başlayan Lohan, 2014 yılında Rockstar Games?e karşı dava açtı. Bu süreçte davası red edilen Lohan işin peşini bırakmayacağını da söylemekten çekinmedi. 

"Aslında olay çok basit " Olay sadece benzerlikten dolayı kaynaklanıyor.! 

Reuters'in haberine göre mahkeme davayı haksızlık gerekçesiyle iptal edildi. Lindsay Lohan davanın mahkeme kararınca red edilmesinden sonra başka mahkemelerede başvuracağını bazı yerli haber ajanslarına da anlattı. Umarım Lohan bu durumdan vazgeçer çünkü bu davayı kazanırsa tamamen haksız yere kazanmış olacaktır. Ancak mahkemelerde bunun farkında olduğu için Rockstar durumu fazla önemsemiyor.

 





PAYLAŞ