Lightning Kablolar iPhone 11'de Kendini Tekrar Gösterecek - Haberler - indir.com

Lightning Kablolar iPhone 11'de Kendini Tekrar Gösterecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-25 19:22:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019 model iPhone’larını görücüye çıkaracak olan Apple, akıllı telefon sektörünün yakından takip eden kişiler için heyecanlı bir bekleyiş içerisine sürdü. iPhone 11’lerin USB-C girişine sahip olmayacağı, Apple’ın Lightning şarj girişi ile üretim hayatına devam edeceğini ortaya koyuyor.

Eylül ayının 2. Haftasında gerçekleşmesi beklenen lansman etkinliği ile beraber 2019 model iPhone’larını görücüye çıkaracak olan Apple, akıllı telefon sektörünün yakından takip eden kişiler için heyecanlı bir bekleyiş içerisine sürdü. Peki yeni iPhone ile ilgili olarak ortaya çıkan bilgiler neler? iPhone 11’lerin USB-C girişine sahip olmayacağı, Apple’ın Lightning şarj girişi ile üretim hayatına devam edeceğini ortaya koyuyor. Akıllı telefon aksesuarı üreten firmaların piyasaya sunduğu koruma kılıfları bizi bu düşünceye itti.

iPhone 11R Hakkında Yeni İddialariPhone 11R Hakkında Yeni İddialar

Şirketler bilgileri nasıl alıyor?

Tüm bu iddiaların sahibi, daha önceden de benzer görüntüler ile karşılaştığımız akıllı telefon aksesuar üreticileri. Şirketlerden bilgiler alarak ilerleyen süreçlerde akıllı telefonlar için üretecekleri koruma kılıf tasarımlarını oluşturan tasarım şirketleri, iletişimi şirketlere ulaşarak sağlıyorlar. İngiltere menşei olan bir akıllı telefon aksesuar satıcısı da daha şimdiden 2019 model iPhone’ları için koruma kılıf tasarımlarını piyasaya sürdü. Satışa sunulan tasarımların şarj girişlerine baktığımız zaman ise Lightning olarak görülüyor. Aşağıda baylaştığımız görselde olduğu gibi.

Kesin bilgilere şirket açıklama yapacağı zaman ulaşacağız

Gün yüzüne çıkan bu bilgiler dahilinde ise iPhone 11’ler bu zamana kadar beklenen USB-C şarj yerine Apple’ın özel sistemini kullanmaya devam edeceğini söylemek sanırım yanlış olmaz. Tüm bu bilgilere ulaşmamıza rağmen bu durumun kesinliği ancak Apple yetkilileri tarafından yapılacak olan bir açıklama ya da tanıtımlar sırasında belli olacaktır. Peki bu konu hakkında sizin düşünceleriniz neler? Bizimle paylaşmak isterseniz aşağıda yer alan yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

 

 

 

 


iPhone 11 Kamerası SızdırıldıiPhone 11 Kamerası Sızdırıldı
iPhone 11 İle Şarj Kabloları DeğişiyoriPhone 11 İle Şarj Kabloları Değişiyor

PAYLAŞ