Lifecell'den İnternet Kazandıran Oyun : Lifecell Çok Net - Haberler - indir.com

Lifecell'den İnternet Kazandıran Oyun : Lifecell Çok Net

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-25 09:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Etkinlik

Turkcell'in öncülüğünde oluşturulan Lifecell, Çok Net oyunu ile kullanıcılarına internet kazandırıyor.

Lifecell; Turkcell imzalı bir dijital markadır. Çeşitli oyunlar geliştirerek, kullanıcılarına farklı imkanlar tanıyan Lifecell şimdi de oyun içerisinden Turkcell ve Lifecell kullanıcılarının birbirlerine internet kazandırmasını sağlıyor.  Oyun Lifecell'in internet sitesinde yer alıyor. 

Turkcell Tarafından 50 GB Kotalı Lifecell DuyurulduTurkcell Tarafından 50 GB Kotalı Lifecell Duyuruldu

Genel Skor Nedir?

Oyunda yer alan genel skor, oyuna katılan kullanıcılar, aldıkları puanlar ve izledikleri videolar ile arttırılır. Genel skor, oyunla sizin aranızdaki internet kazanmanızı sağlayacak olan aracıdır. Katılımcıların internet kazanabilmesi için genel skorun en az 100 milyona ulaşması gerekmekte. Bu da kullanıcıların birbirlerine destek olarak bedava internet kazanmasını sağlıyor. Eğer sizde eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek ve internet kazanmak istiyorsanız mutlaka oyuna bir göz atmalısınız. 
Lifecell ya da Turkcell kullanıcısı iseniz genel skoru arttırmak için  yapmanız gereken Lifecell'in internet sitesine girerek, oyunun yer aldığı videoyu izlemek. Video izlenerek sonsuzluk ikonları yakalıyorsunuz, ve topladığınız skorlar genel skora katkı sağlıyor.  Genel skor en az 100 milyona ulaştığında ise, oyuna katılan tüm katılımcılara günlük, haftalık veya aylık 10 GB internet hediye ediliyor.

Oyuna katılan tüm Turkcell ve Lifecell kullanıcılara genel skora katkısına göre internet dağıtılacağı açıklandı. Turkcell Yetkilileri, Lifecell tarafından geliştirilen bu oyunun 3 Mayıs tarihine kadar süreceğini açıkladı. İnternet kazanmak isteyen tüm kullanıcılarını davet eden Turkcell, kullanıcıların Lifecell içerisinde yer alan oyunu herhangi bir süre kısıtlaması olmadan istedikleri kadar oynayabileceklerini ve videolarla da genel skoru yükseltmeye yardımcı olabileceklerini açıkladı. 

Çok Net Nasıl Oynanır Nasıl İnternet Kazanılır?

1. Öncelikle tarayıcınızdan lifecell.com.tr adresine giriş yaparak Çok Net sayfasından "Başla" seçeneğine tıklayın.
2. Oyuna girdiğinizde karşınıza çıkacak olan reklam filmini izlerken karşınıza çıkacak olan sonsuzluk ikonlarını yakalayarak skorunuzu arttırın.
3. Daha uzun süreli internet kazanabilmek için Mayıs ayına kadar oynamaya devam edin ve skorun 100 milyona ulaşmasına destek verin
4. Mayıs ayında Lifecell ulaşılan skora göre bilgilerine göre verilecek olan hediyelerini açıklayacak. Mutlaka siteyi takipte kalın.
5. Hediyenizi alabilmek için Bip uygulaması üzerinden Lifecell kanalını takip ederek, kampanyalar içinden "Çok Net Kampanyası"nı seçin.
6. Hediyeniz geldikten sonra 2200'a SMS olarak " COKNET" yazıp, göndererek hediyeyi aktif etmeniz gerekmektedir.

İzlemeniz gereken tüm adımlar bu kadar. Bu işlemleri tamamladıktan sonra, oyun bitip skorlar incelenince kazandığınız hediye telefonunuza SMS olarak gelecek. Hediyenin son kullanım tarihi ise 30 Mayıs!
 


İlgili uygulamalar
Turkcell nesnelerin interneti güvenliğinde büyük ödülün sahibi!Turkcell nesnelerin interneti güvenliğinde büyük ödülün sahibi!
Turkcell hızlı giriş ile ücretsiz internet paylaşımı nasıl yapılırTurkcell hızlı giriş ile ücretsiz internet paylaşımı nasıl yapılır

PAYLAŞ