lifebox yüklenen dosya sayısının 8,5 milyarı geçtiğini açıkladı - Haberler - indir.com

lifebox yüklenen dosya sayısının 8,5 milyarı geçtiğini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-27 15:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Türkiye'nin kişisel bulut depolama hizmeti lifebox, uygulama mağazaları üzerinden 17 milyon indirilme sayısına ulaştı. Şu ana kadar 8,5 milyardan daha fazla dosya yedeklemesi ve ücretsiz bir şekilde yüksek güvenlikli bulut depolama hizmeti sunan lifebox'tan ücretli abonelik hizmetinden faydalanarak ek depolama alanı ve özellikleri kullanan abone sayısı 1 milyonun üzerine çıktı. 

Kişisel bulut depolama servisi olarak hizmet veren lifebox, Türkiye ve dünyanın her yanından milyonlarca bireysel kullanıcı için güvenli ve kolay bir şekilde dosya depolama hizmeti sağlıyor. Akıllı teknolojileri toplamda 6,5 milyon aktif kullanıcı tarafından kullanılan lifebox, 900 bin global kullanıcısı ile Türkiye sınırlarının ötesine geçerek küresel pazarda da kullanıcılara pek çok çözüm sunuyor. Kullanıcılar, uygulama mağazaları üzerinden 17 milyonun üzerinden indirilme sayısına çıkarak lifebox'a bugüne kadar 8,5 milyarın üzerinden dosya yüklendi. Lifebox'ta yer alan veriler Türkiye'nin 3 farklı bölgesinde profesyonel ve yüksek güvenlikli veri merkezlerinde dünya standartlarına uygun bir şekilde yedekleme sağlıyor. 

Sade hale getirilen ve akıllı bulut depolama hizmet sunan lifebox ile kullanıcılar, fotoğraf, video, telefon rehberi be diğer belgelerden oluşan tüm belgeleri depolama sorunu yaşamadan güvenli bir şekilde saklayabilir, istedikleri anda da kolaylıkla bu dosyalara erişim sağlama imkanı sunar. 

Her gün 20 terabaytlık dosya yükleniyor

lifebox platformuna kullanıcılar tarafından şu ana kadar yüklenen dosyaların toplam boyutu ise 26 petabaytlık bir alanı kapsarken her gün 20 terabaytlık yeni dosya yüklenmeye devam ediyor. Yüklenen dosyalar kitap türünden hesaplandı 4,6  milyar kitaba tekabül ederken, bu kitaplar üst üste konulduğunda lifebox'a bir günde yedeklenen veri 50 bin kere Ay'a ulaşacaktı.

1 milyonu aşkın ücretli abone bulunuyor

İsteyen herkesin ücretsiz bir şekilde kullanabileceği lifebox'ın ücretli olan seçeneğini tercih eden kullanıcılar çok daha fazla depolama alanı ve ayrıcalıklardan faydalanabilirler. lifebox'ın ücretli abonelik hizmetlerinden yararlanan kullanıcı sayısı 1 milyonun üzerine çıktı. 

Akıllı kişisel bulut deneyimi sunuluyor

Depolamanın yani sıra farklı özelliklere sahip olan lifebox, depoladığı dosyalarda yüz ve obje tanımanın yanı sıra, seçmiş olduğu fotoğraflar arasından otomatik bir şekilde hikayeler oluşturma özelliği de sık sık kullanılıyor. Tekrarlayan fotoğraflar tespit edildiğinde ise kullanıcılarına onayı alınarak silinerek telefon deposunda yer açan ve cihazların yavaşlama sorununu ortadan kaldıran bu uygulama güvenli rehber yedeklemesi yaparak olumsuz bir şekilde iletişim bilgilerinin kaybolmasının da önüne geçer. Farklı kategorilerde kolaylıkla arşivlenen bu belgelere parmak izi, yüz tanıma veya şifreli şekilde güvenlik duvarı koyabilirsiniz. lifebox'ın yapay zeka ile çalışma özelliğine sahip olan PhotoPick özelliği ile kullanıcılar sosyal medyada en çok beğeni alacak fotoğraflarını da kolaylıkla belirleyebilir. lifebox, bulut depolama servisi hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zaman içerisinde konu ile ilgili olarak daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ