LG'nin Yeni Konsepti: Tamamen Ekranlı Telefon - Haberler - indir.com

LG'nin Yeni Konsepti: Tamamen Ekranlı Telefon

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 13:51:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Telefonlar akıllanmaya devam ederken ekranlar da büyümeye devam ediyor. Bu konuda ısrarcı olan Apple bile ekranı büyüttü. Ekran alanının arttırmak isteyen üreticiler çerçeveleri inceltme yolunda ilerliyor.

Tamamen ekran, tamamen kıvrımlı!

Ön yüzeyi tamamen ekran üzerine oluşan telefonu hangi firma yapar diye beklerken LG, bu konuda ilk adımı patentini alarak başlattı. Kore Fikri Mülkiyet Ofisi'ne birden fazla patent için başvuran firma, 24 Ekim ve 2 Kasım tarihlerinde iki farklı patent aldı. Ekran altı kamerasına sahip, çerçevesiz ve tamamen ekrandan oluşan telefon tasarımlarının patentini aldı. Ekranların bir tarafı sabit ekrandan oluşuyorken bir kenar ise kıvrımlı olarak tasarlanmış bulunuyor. Yayınlanan patentlere göre bu modellerde ekran esnek bir şekilde kullanılacak. Her iki model de kamera eklenmesi için ekran altında bir ufak boşluk bulunuyor. 

Toplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ SızdırıldıToplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ Sızdırıldı

LG'den gizli kamera özelliği!

Bu boşluğun oval şekli birden  fazla kamera olabileceğine de işaret olarak gözüküyor. Samsung da buna benzer bir patent için başvuruda bulunmuştu, ancak o dönem hologram cihazı başvuruları daha çok ilgi çekip daha çok konuşulmaya başlamıştı.


LG V40 ThinQ İçin Tanıtım Videosu YayınlandıLG V40 ThinQ İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Beş Kameralı LG V40 ThinQ'dan Yeni SızıntılarBeş Kameralı LG V40 ThinQ'dan Yeni Sızıntılar
Beş kameraya sahip LG V40 ThinQ hakkında her şeyBeş kameraya sahip LG V40 ThinQ hakkında her şey

PAYLAŞ