LG'nin Yeni 4K ve 5K Monitörleri Duyuruldu - Haberler - indir.com

LG'nin Yeni 4K ve 5K Monitörleri Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-05 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan CES fuarı kapsamında birçok marka ve üretici tarafından yeni ürün ve cihazlar göreceğiz. Bunlardan birisi olan LG'nin önümüzdeki hafta yeni monitörlerinin tanıtımını gerçekleştirmesi bekleniyor. Duyurusu gerçekleşen yeni modeller özellikle HDR600 desteği ile dikkatleri çekiyor. Genişletilmiş olan dinamik aralığı ve parlaklık oranı ile Thunderbolt 3 uyumluluğu ile gelen yeni monitör modelleri oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Tanıtılacak olan ilk model 32UK950 model numarasına sahip ve 32 inç ekran boyutu ile 4K ekran çözünürlüğü sunabiliyor.

Nano IPS teknolojisine sahip olan bu cihaz LED ekrana nanometre parçacıkları ile daha iyi bir renk yoğunluğu ve canlı bir görüntü deneyimi sunabiliyor. DCI-P3 renk spektrumunun yüzde 98'lik görüntülenme imkanı sunan bu 4K monitör geniş renk yelpazesi ile dikkatleri çekiyor. CES 2018 kapsamında tanıtılacak olan bir diğer monitör modeli ise 32UK960 ise 4K özelliği haricinde sunmuş olduğu bağlantı destekleri ile dikkat çekiyor. İki adet 4K monitör kurulumuna olanak sağlayan cihazda Thunderbolt 3 yerleştirme bölümü bulunuyor.

Son olarak 34 inçlik UltraWide görüntü imkanı sunan bir diğer monitör ise 5K 5120x2160 piksel çözünürlük sunabiliyor. Yüksek geniş manzara görselleri ve göz alıcı renk doyğunluğu ile kullanım deneyiminizi en üst seviyeye çıkartacak olan bu modelde HDR600 desteği ve Nano IPS teknolojileri yer alıyor. Önümüzdeki hafta CES 2018 kapsamında LG'nin tüm detaylarına sahip olacağız.





PAYLAŞ