LG'nin uygun fiyatlı telefonu Phoenix 5'in tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

LG'nin uygun fiyatlı telefonu Phoenix 5'in tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-29 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz üreticilerinden LG, yakın zaman içerisinde yeni bütçe dostu telefonu Phoenix 5'i çıkarmak üzere adımlar atmaya başladı. Söz konusu bu cihazın özellikleri henüz ortaya çıkması da fotoğrafı paylaşıldı. Phoenix 5, AT&T operatörüne özel olarak üretilecek.Geçtiğimiz yıllarda akıllı cep telefon endüstrisinde önemli bir noktada yer alan LG, bu alanda bulunan eski başarılarını devam ettirmek istiyor. Son birkaç yıl içerisinde gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve ilerleme kat etmek etmeyi başaran şirket, bu yıl ipleri çok daha sıkı tutuyor. Yeni çıkartacağı telefonlarla tekrar zirve yarışına ortak olmak isteyen LG'nin üzerinde çalıştığı bütçe dostu bir telefon ortaya çıktı. 

LG Phoenix 5 olarak adlandırılan telefon, AT&T operatörüne özel olarak raflarda yerini alacak. Phoenix 5 adlı telefonun ortaya çıkan fotoğrafları, ön ve arka kamera kurulumu dışında, hakkında çok fazla bilgi mevcut değildir. Konuyla ilgili görünüşe göre LG, bütçe dostu niteliğine sahip olan telefonun ön kamerasını su damlası çentiğe konumlandırmayı tercih ederken cihazın arka kısmında ise ikili kamera kurulumu yer alıyor. 

Phoenix 5'in fotoğraflar ortaya çıktı

Üretici şirket LG, 2018 yılında kullanıcıların beğenisine sunduğu telefonu Phoenix 4'ün selefi olarak Phoenix 5'i kullanıcıların beğenisine sunacak. 2 senedir serinin en üst modeli konumunda yer alan Phoenix 4, Snapdragon 425 tarafından güçlendirildi. Bu güçlü işlemcite 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı eşlik ediyordu. 5 inç LCD ekrana sahip cihaz, 8 MP arka ve 5 MP ön kamerasıyla tam olarak fiyat/performans ürünü haline gelmişti.

Söz konusu bu akıllı cihazın özellikleri hakkında henüz netleşmiş bir bilgi bulunmuyor fakat giriş seviyesinde bir telefon olduğu ve serinin bir önceli modelinin özellikleri göz önüne alınırsa çok yüksek özelliklere de sahip olmayacağını söylemek mümkündür. Cihazın fiyatınınsa 100 doların (680 lira) altında olacağı düşünülüyor. Phoenix 5'in AT&T operatörüne özel olarak çıkacağını dile getirmiştik. AT&T operatörü, ülkemizde hizmet vermiyor. Bu nedenden dolayı cihazın Türkiye'de satışa sunulması beklenmiyor. Cihazın yeni özellikleri ortaya çıktığında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Phoenix 5 adlı akıllı cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. Gelecek günlerde daha fazla bilgi elde etmeyi bekliyoruz. 





PAYLAŞ