LG'nin Dikkat Çekecek Orta Segment Çıkartması - Haberler - indir.com

LG'nin Dikkat Çekecek Orta Segment Çıkartması

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 15:45:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi LG yepyeni cihazları ile orta segmentli cihazlara çıkartma yapmaya hazırlanıyor. Özellikle akıllı cihaz tarafında oldukça heyecanlı geçecek etkinlik günleri başladı. Samsung tarafından düzenlenen Unpacked etkinliğinin ardından şimdi de gözler MWC 2019'a (2019 Mobil Dünya Kongresi) dönecek gibi gözüküyor. Mobil Dünya Kongresi resmi olarak Şubat 25'de başlayacak olsa da bir çok firma ürünlerini hafta sonu tanıtmaya başlayacak. Üreticiler arasında LG de yer alıyor. Şimdiden etkinlikte sergileyeceği akıllı cihazlar hakkında bilgi vermeye başlayan LG bu yıl ki etkinlikte de göz dolduracak gibi gözüküyor. 

LG G8 ThinQ, G7 Benzerliği İle Tepkileri ÇekiyorLG G8 ThinQ, G7 Benzerliği İle Tepkileri Çekiyor

Orta segmentli LG cihazlar sergilenmeyi bekliyor

Güney Kore'nin en büyük teknoloji firmalarından biri olan LG 25 Şubat'da resmi olarak başlayacak olan MWC etkinliğinde orta segmentli özelliklere sahip K40, K50 ve Q60 cihazlarını tanıtacak. Orta segmenti unutmayan LG, cihazların her keseye uygun olması doğrultusunda tasarlamıştır. Etkinliğin başlamasına günler kala LG ürettiği akıllı cihazlar hakkında bilgi vermeye başladı. Haftasonu itibariyle başlayan hazırlıklar, pazartesi günü oldukça büyük bir ilgi toplayacak gibi gözüküyor. Oldukça işlevsel özelikleri ile dikkatleri üzerine toplayan yeni LG cihazlarda bir takım ortak özellikler olacak. 

K40, K50 ve Q60' da aynı olan ortak özellikler olacak. Üçünde de sekiz çekirdekli 2 GHz işlemci, 7.1 DTS:X 3D Surround ses desteği, özel Google Asistan tuşu ve parmak izi tarayıcısı gibi ortak özellikler olacak. Kullanıcı isteklerine ve kullanım işlevselliğine dikkat çeken LG yepyeni cihazları ile etkinlikte adından oldukça söz ettirecek gibi duruyor. Üç cihazında ortak özellikleri olmasına rağmen bir çok farklılık da söz konusudur. Üstelik bu cihazları kendi içerisinde özgün yapacaktır. 

K40, K50, Q60 

Hem farklı hem de ortak özelliklere sahip olan K40, K50 ve Q60 cihazların elde edilen özellikleri şu şekilde olacak;

K40, üç cihaz arasında ekran boyutu olarak en küçüğü olacak. 5.7 inç büyüklüğündeki Full Vision ekran 18:9 görüntü oranına ve 720p çözünürlüğe sahip olacak, bu da normal cihazlara göre oldukça canlı görüntü sunacağını gösteriyor. 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olan K40'da microSD kart desteği sayesinde cihazın depolama alanını isteğe göre artırma imkanına sahip olacaksınız. 16 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera ve 3000 mAh kapasiteli pil de telefonun bir diğer özellikleri arasında yer alıyor. Bu da oldukça kaliteli fotoğraflar çekmenize imkan tanıyacak gibi duruyor. 

K50 adlı cihazda, ekran boyutu diğerine göre biraz daha büyük olacak. Ekran boyutu 6.26 inç, görüntü oranı da 19.5:9 olarak değiştiriliyor. Cihazın bellek düzeyi ise 3 GB olacak. K50 akıllı cihazının arka kısmında 13 megapiksel çözünürlüklü ana kamera 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Cihazda 3500 mAh kapasiteli pil mevcuttur. 

Q60’ta ise K50 de olduğu gibi 6.26 inçlik ekran boyutu tercih edilmişken, 19:9 görüntü oranı mevcuttur. Dahili depolama alanı kapasitesi 64 GB’ye artırılırken, telefonun arkasına da üç kamera yerleştirilmiştir. 16 megapiksel çözünürlüklü ana kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 5 megapiksel süper geniş kamerayla cihazın fotoğraf kalitesini diğerlerine göre daha da artırıyor.


Saf Android'li LG Q9 DuyurulduSaf Android'li LG Q9 Duyuruldu
LG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya ÇıktıLG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya Çıktı
Snapdragon 821'li Yeni LG Q9 TanıtıldıSnapdragon 821'li Yeni LG Q9 Tanıtıldı

PAYLAŞ