LG'nin 5G'li ilk telefonunun fiyatı ve duyurulacağı tarih belli oldu - Haberler - indir.com

LG'nin 5G'li ilk telefonunun fiyatı ve duyurulacağı tarih belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 15:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Akıllı telefon sektörünün liderleri arasında olan LG’nin 5G teknolojisine sahip akıllı telefonunun ismi hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

Akıllı telefon sektöre LG’nin, 25 Şubat 2019 tarihinde başlayıp 28 Şubat 2019 Perşembe günü bitecek olan MWC diğer bir adıyla Mobil Dünya Kongresi’nde 5G teknolojisine sahip bir akıllı telefonu tanıtacağı yönünde dedikodular gündemde dolanıyor. Şayet gündemde dolanan bu söylentiler doğru ise akıllı telefon üreticisi LG, Mobil Dünya Kongresi’nde 5G teknolojisine sahip ilk akıllı telefonunu tanıtacak.

LG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilirLG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilir

V50 ThinQ 5G fiyatı ne?

Güney Kore menşei olan teknoloji liderleri arasında bulunan şirketin, MWC 2019’da tanıtacağı 5G teknolojisine sahip akıllı telefonun isminin LG V50 ThinQ 5G olacağı yönünde söylentiler geliyor. Akıllı telefonun isminin kullanıcılarının aklında şayet LG kalmasını istiyorsa bu kadar uzun bir ismi kullanması yanlış olduğu birçok kesim tarafından eleştirildi. Aynı zamanda V50 ThinQ 5G akıllı telefonun fiyatı bin 165 Dolar ile bin 354 Dolar arasında bir fiyata sahip olacağı düşünülüyor.

V50 ThinQ 5G özellikleri ne?

Akıllı telefon üretici LG’nin piyasaya süremesine ramak kalan bu telefon hakkında şimdilik çok fazla bilgi yok. Ancak bazı sızıntılar ve elde ettiğimiz bilgiler ile cihazın gücü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden alacağını biliyoruz. Aynı zamanda batarya gücü konusunda bir hayli iddialı olan cihaz, 4 bin mAh batarya kapasitesi ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Cihazın Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmasının arkasından Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Tabi size verdiğim bu tarih kesin değil. Bunu göz önünde bulundurmanızı istiyorum.


LG G8 ThinQ sızdırıldı! İşte ilk görüntüler!LG G8 ThinQ sızdırıldı! İşte ilk görüntüler!
LG G8 için bilgisayar modellemesi ortaya çıktıLG G8 için bilgisayar modellemesi ortaya çıktı
LG 6G araştırmalarına başlıyorLG 6G araştırmalarına başlıyor

PAYLAŞ