LG’den sınıfında uygun fiyata sahip ilk HDR oyuncu monitörü - Haberler - indir.com

LG’den sınıfında uygun fiyata sahip ilk HDR oyuncu monitörü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-03 13:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Oyuncuların daha verimli ve daha iyi performans gösterebilmek için satın aldığı oyunculara özel ürünler bulunuyor. Bu ürünler genel olarak, mouse, klavye, kulaklık, bilgisayar donanımları ve monitörler olabiliyor. Bilgisayar donanımlarının dışında en önemli etkenler monitörlerdir. Bu monitörler gerek yüksek tazeleme hızı ile gerekse çözünürlükleri ile oyunculara büyük bir oyun zevki yaşatabiliyor. LG'de bu oyun monitörleri arasına kendi sınıfında daha uygun fiyatlı bir monitör tanıttı.

LG’den sınıfında uygun fiyata sahip ilk HDR oyuncu monitörü

LG, 32UK550 adını verdiği bu monitörü ile birlikte oyunculara daha iyi bir deneyim sunmayı planlıyor. 32UK550, 3840x2160 piksel çözünürlüğe ve LCD ekrana sahip olarak karşımıza çıkıyor. Panel DCI-P3 renk uzayının yüzde 95'ine sahip ve 1.07 milyar renk üretebiliyor. Ayrıca alternatif olarak da sRGB gamının yüzde 100'ünü kapsıyor. VA panel bulunduran bu monitör 300 nit parlaklığa sahip ve 3000:1 kontrast oranı sunuyor. 60Hz tazeleme hızına ve 4ms gecikme süresine sahip olan bu monitör fabrika çıkışı kalibre edilmiş olması ile büyük bir artı faktör bulunduruyor. 32UK550 adındaki bu monitör, HDR10 ve FreeSync teknolojilerine destek sunuyor. Böylelikle en iyi görüntü kalitesini sunabiliyor.

Grafik Tasarımcıları İçin Acer Yeni 4K Monitörünü TanıttıGrafik Tasarımcıları İçin Acer Yeni 4K Monitörünü Tanıttı

Ayrıca LG, Super Resolution+ teknolojisi ile ölçeklendirmeyi en iyi şekilde yapıyor. Karanlık sahnelerde parlaklığı yükselten Black Stabilizer ve gecikmeye azaltan Dynamic Action Sync modlarına sahip. Oyuncular için üretilmiş olan bu monitör uygun fiyatlı olması ile birlikte dikkat çekiyor. LG'nin 500$ altındaki ilk HDR oyuncu monitörü olma özelliğine de sahip. Bu monitörün fiyatı tam olarak 499$ (ülkemizdeki vergiler hariç) fiyat etiketine sahip olacak. 

Oyuncular için önemli faktörlerden olan monitörler oyunda daha iyi akıcılık sağlayarak oyuncuların verimliliğini bir nebze olsa da arttırıyor. Bu monitörlerin tavsiye edilen özellikleri genelde 1ms gecikme hızına sahip olmaları ve 144Hz yenileme hızına sahip olmaları gerekiyor. Böylelikle oyunlarda üst düzey performans sağlayabilir. Tabi 144Hz gibi yenileme oranı, 144FPS gerektiriyor. Daha düşük FPS alıyorsanız zaten monitörün tam performansını alamayacaksınız. Bu yüzden monitörlerin yanı sıra bilgisayar donanımlarının da iyi olması gerekiyor.

 




Asus'tan LED Aydınlatmalı Yeni Oyuncu Monitörü ROG Strix XG27VQAsus'tan LED Aydınlatmalı Yeni Oyuncu Monitörü ROG Strix XG27VQ
LG, 5K Ultra Geniş HDR Monitörünü DuyurduLG, 5K Ultra Geniş HDR Monitörünü Duyurdu
LG'nin Yeni 4K ve 5K Monitörleri DuyurulduLG'nin Yeni 4K ve 5K Monitörleri Duyuruldu

PAYLAŞ