LG'den kendi birasını üretmek için özel makine - Haberler - indir.com

LG'den kendi birasını üretmek için özel makine

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 10:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

LG, kapsül tabanına sahip butik bira sisteminin duyurusunu yaptı. LG HomeBrew adını taşıyan cihaz gelecek ay ABD içerisinde düzenlenecek olan CES 2019 tarihinde görücüye çıkacak. LG'nin yaptığı açıklamalara göre, kapsüllerde malt, maya, şerbetçiotu yağı ve aromalar bulunuyor. Bu sayede LG'den kendi birasını üretmek için özel makine çıkartarak tüketicilere çok daha farklı bir cihaz tanıtmış oldu.

LG'den kendi birasını üretmek için özel makine

Cihazın içerisinde bulunan kapsüllerde, maya, malt, şerbetçiotu yağı ve aromalar bulunuyor. Makine de fermentasyon, karbonizasyon ve yıllandırmadan sonra sunum ve temizlemeye kadar tüm işlemleri otomatik olarak gerçekleştirerek iyi bir içecek sunuyor. HomeBrew cihazı beş farklı bira çeşidi sunacak. Bunlar içerisinde Amerikan IPA, açık renkli Amerikan birası, koyu renkli İngiliz birası, Belçika usulü Witbier ve kuru Çek pilsner bira olmak üzere farklı farklı seçenekler bulunuyor. LG, makinenin beş litrelik birayı üretmesinin yaklaşık olarak iki hafta kadar bir süre aldığını belirtiyor. Tabii bu süre bira türlerine göre biraz farklılık gösterebiliyor. Yardımcı mobil uygulamada geliştiren LG, bu sayede bira üretim sürecini tüketicilere izleterek bilgi sahibi olmalarına olanak sağlıyor.

LG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya BaşladıLG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya Başladı

CES'in düzenlemiş olduğu Las Vegas, biraya ilgi duyan kişiler tarafından uğranan noktalardan bir tanesidir. Bu nedenle de LG şirketi yeni HomeBrew cihazına ilgi duyacak kitleyi yakalamakta çok sıkıntı çekmeyecek gibi duruyor.


LG akıllı alışveriş arabası üzerinde çalışma sürdürüyorLG akıllı alışveriş arabası üzerinde çalışma sürdürüyor
LG Delikli Tasarıma Geçiş YapabilirLG Delikli Tasarıma Geçiş Yapabilir
Yeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya ÇıktYeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya Çıkt

PAYLAŞ