LG'den Google ile Olan Dostluklarına Gönderme - Haberler - indir.com

LG'den Google ile Olan Dostluklarına Gönderme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-24 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en büyük teknoloji üreticilerinden olan LG, Çinli şirket Huawei’nin Google tarafından yaşadığı kriz ile alakalı önemli paylaşım ve açıklamalarda bulundu. Ancak Güney Koreli şirket LG’nin resmi bir açıklama yapmak yerine bir reklam ile konu hakkındaki görüşünü belirtmesi oldukça dikkat çekti. Huawei akıllı telefon modellerinde Google iş birliği bitirildiği için Android desteği de çekilmiş oldu. Bu durumda ise Huawei’nin akıllı telefon bölümü büyük bir risk içerisine girdi. Tüm bu sebepler kapsamında Asya’daki telefon pazarına büyük bir darbe olduğu belirtilirken, Huawei’nin dünyanın şuan için en büyük 2. Telefon üreticisi olduğunu ve pazarda ise sektörün %20’lik bir dilimine sahip olduğunu belirtelim.

LG’den Huawei Açıklaması Geldi

Huawei'ye Bir Darbe de Panasonic'tenHuawei'ye Bir Darbe de Panasonic'ten

Huawei’nin pazarda yerinin sallanması ile beraber bazı akıllı telefon üreticileri bu durumu fırsata çevirmek istiyor. LG ise bu duruma yönelik Google ile alakalı bir paylaşım gerçekleştirdi. Paylaşım ise kullanıcılar tarafından oldukça tepki gördü. Paylaşıma göre telefon üzerinden Google asistana yöneltilen soruda en yakın arkadaşın kim soruldu. Google Asistan tarafından ise gelen yanıt oldukça şaşırttı. “Fazla ileri gitmek istemiyorum ama sanırım sen ve ben çok iyi anlaşıyoruz” şeklinde bir yanıt gelmesi LG tarafından Google ile arasında olan yakınlığa bir gönderme şeklinde algılandı.

LG cephesinin böyle bir paylaşımı hangi amaçla yaptığı bilinmiyor. Kullanıcılar ise bu durumda bir art niyet ararken, LG tarafından yakın zamanda bir açıklama gelmesi bekleniyor.  


Microsoft Huawei Bilgisayarları Marketinden KaldırdıMicrosoft Huawei Bilgisayarları Marketinden Kaldırdı
İşte Huawei Telefonlarda Google Play'in Yerini Alacak Uygulamaİşte Huawei Telefonlarda Google Play'in Yerini Alacak Uygulama

PAYLAŞ