LG yeni Styler modelleri ile evlere yapay zekayı getiriyor - Haberler - indir.com

LG yeni Styler modelleri ile evlere yapay zekayı getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-14 16:52:25
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Teknolojinin farklı alanlarında çalışan LG yeni Styler modelleri ile evlerde yapay zeka kullanımını yaygınlaştıracak. İşte markanın yeni tasarımları ve hedefleri.

IFA 2018 her açıdan çok farklı geçecek. LG styler adını verdiği yeni modellerini IFA 2018’de görücüye çıkaracak. Günlük hayattaki kullanıma yönelik geliştirilen yeni modelde, kişilerin giyim ve bakım konusunda büyük bir kolaylık yaşamasını sağlayacak. Öyle ki yeni LG Styler ThinQ ve LG Styler Mirrored Glass Door modelleri, kişilerin kıyafetlerinin kolay bir şekilde saklamasının yanı sıra hijyen konusunda da farklı bir hizmet sunacak. Üstelik ThinQ modelinin tamamen sesle kontrol edilebilmesi kişilerin ek kontrol cihazına gereksinim duymadan bir yardımcı ile konuşur gibi işlem yapmasını sağlayacak.

Düşük fiyatıyla öne çıkan yeni LG X2 tanıtıldıDüşük fiyatıyla öne çıkan yeni LG X2 tanıtıldı

LG V30+ Türkiye'de Satışa Sunuldu

Mikrop ve bakterileri yok edecek!

LG Styler ThinQ ve LG Styler Mirrored Glass Door, özellikle temizlik hastalığı olan kişilerin de hayatını kolaylaştıracak. Öyle ki yeni sistemlerde bakterilerin yüzde 99.99’u ortadan kaldırılarak kıyafetler temizlenecek. Kıyafetlere göre farklı programların bulunduğu cihazlarda  ‘Pantolon askısı bakım fonksiyonu’ gibi fonksiyonlarda kişisel kullanımlara yönelik farklı bir seçenek oluşturuyor.

Yapay zeka desteği sağlıyor

LG’nin bu alanda gelişme sağlamasının en önemli etkisi DeepThinQ. Bu platform üzerine kurulmuş yapay zeka sistemi sayesinde cihazlarda ses komutları gibi farklı kontrol imkanları sunan marka, program kontrolünden sistemin temizlenmesine kadar her ayrıntıyı komutlarıyla yönetebilecek.

Diğer bir model LG Styler Mirrored Glass Door da ise tasarım açısında biraz daha değişime gidilmiş durumda. ThinQ modeline göre kapılarıyla farklılık içeren ürün, aynalı kapıları sayesinde ortama kolayca ayak uydurabilecek. “LG olarak öncülük ettiğimiz gelişmiş çekirdek teknolojilerle donatılmış Styler gibi ürünlerle giyim bakımındaki gelişmelere öncülük etmekten gurur duyuyoruz. Kullanıcılarımızın, rahatlığını artırmaya ve yeni teknolojilerle eksiksiz yaşam tarzı çözümleri sunmaya devam edeceğiz.” Diyen LG Electronics ve Ev Aletleri ve Hava Çözümleri Şirketi Başkanı Song Dae-hyun marka adına beklentileri ve hedefleri aktarırken markanın bu yeni ürünleri ile IFA 2018’de nasıl bir etki yapacağı da merak ediliyor.

IFA 2018 hakkında

31 Ağustos tarihinde ziyaretçilere kapıların açılacağı IFA, 5 Eylül'e kadar sürecek. Messe Berlin'de düzenlenecek olan IFA Fuarı’nda, LG Salon 18'de yer alacak.  

Yeni LG Q7 Serisinin Türkiye Fiyatı Belli Oldu


LG Q6 İçin Android Oreo YayınlandıLG Q6 İçin Android Oreo Yayınlandı
LG G7 ThinQ ön incelemesi ve fiyatıLG G7 ThinQ ön incelemesi ve fiyatı
LG V40 ThinQ Kamerası İle Ön Plana ÇıkacakLG V40 ThinQ Kamerası İle Ön Plana Çıkacak

LG Nexus 5X Tanıtım Videosu


PAYLAŞ