LG Yeni Oyun Monitörünü Duyurdu! - Haberler - indir.com

LG Yeni Oyun Monitörünü Duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-04 14:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

LG Electronics (LG) yaptığı yeni açıklama ile birlikte oyun monitörleri ailesine yeni bir üye ekledi. Yeni model, 27GP83B-B olarak adlandırıldı.

LG tarafından geliştirilen UltraGear oyun monitörü serisi için yeni bir tanıtım daha gerçekleştirildi. Bugüne kadarki modelleriyle oyun dünyasında büyük bir ilgi gören LG, yenilediği modelde de oldukça iddialı özelliklere yer verdi. 27GP83B-B olarak adlandırılan yeni model,  27 inçlik bir ekran deneyimi sunuyor.

LG 27GP83B-B Özellikleri Neler?

27GP83B-B modelinde 27 inç QHD ekranı tercih eden LG, böylece 2560×1440 çözünürlük desteğini de sunmayı başarıyor. Nano IPS 1ms (GtG), 165 Hz yenileme hızı, renk ayarlı HDR10, NVIDIA® G-SYNC® ve AMD FreeSync™ Premium uyumu ile birlikte oyuncuların en çok beklediği ve sevdiği özellikleri bir arada bulunduran LG, oyunlardaki deneyimi bir üst seviyeye taşıyor. Monitörün sunduğu performansta en kilit noktalardan birisi de Nano IPS 1 ms teknolojisi. Grafik kartları ile kusursuz bir uyum sunan yeni model, böylece oyun performansının her zaman üst seviyede kalmasını sağlıyor. Oyunlarda meydana gelen ters gölgelenme gibi problemleri tamamen ortadan kaldırarak oyuncuların parlak, canlı ve doygun renklere sahip grafiklerde oyuna odaklanmasını sağlayan LG, 27GP83B-B modelindeki bu eşsiz özelliklerle büyük bir ilgi gördü.

HDR 10 ve CI-P3 renk gamıyla bugüne kadarki en renkli ve canlı ekranlardan birisine imza atmayı başaran şirket, oyuncuların en hareketli oyunlarda dahi etkileyici bir görüntü almasını sağlıyor.

FreeSync Teknolojisi 27GP83B-B’de!

Son dönemlerin en yeni teknolojilerinden birisi olan FreeSync teknolojisine de uyumlu olan 27GP83B-B, AMD ya da NVIDIA olması fark etmeksizin kullanıcıların yeni grafik özelliğinden yararlanmasını kolaylaştırıyor. Uyumlu ekran kartlarıyla oyunlarda FreeSync desteği sağlayan LG, böylece ekran yırtılması gibi farklı isimlerle adlandırılan kare problemlerini de ortadan kaldırıyor.

Yeni nesil ekranlardan birisi olarak yüksek çözünürlük ve kaliteli grafikleriyle oyuncular için heyecanlı ve daha iyi performans sunulabilecek bir donanım sağlayan LG, üstelik ekranın fiziki olarak da ayarlanmasına imkan tanıyor. Böylece yükseklik, eksen ve eğim ayarlamalarıyla birlikte ekran tamamen kişisel kullanıma uygun hale getirilebiliyor.





PAYLAŞ