LG yeni katlanabilir ekranlı telefonunu tanıtabilir - Haberler - indir.com

LG yeni katlanabilir ekranlı telefonunu tanıtabilir

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-03 22:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli olan teknoloji devi TheElec, LG ile ilgili önemli detaylar paylaştı. Şirketin sarılabilir ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı sile getirilirken bu telefonun şimdilik B Project olarak adlandırıldığı ifade edildi. İddialara göre bu akıllı cep telefon, 2021 yılında gün yüzüne çıkacak. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden LG, akıllı cep telefonu sektöründeki çalışmaları hızla sürdürüyor. Şirket, her ne kadar yıllar önce elde ettiği popüleritesinden uzak duruyor olsa da sektörden de elini çekmiş değildir. Şirket çeşitli yeniliklerle ön plana çıkmayı başarıyor. Şimdi yapılan bazı açıklamalarsa LG'nin bir süre sonra akıllı telefon sektörüne devrim niteliğinde bir yenilik getirebileceğini ortaya koyuyor. 

Her geçen gün gelişen akıllı telefon sektörünün biraz daha değişerek büyüdüğünü görmek mümkün. Hatta bir süredir de katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar, hayatımızın bir parçası haline geldi. Zaman zaman katlanabilir ekranların da ötesine geçen sarılabilir akıllı telefonlarla ilgili bir takım gelişmeler yaşanıyor. LG cephesinde yaşanan son gelişme ise sarılabilir ekranlı bir akıllı cep telefonun yolda olduğu ortaya koyuldu. Güney Kore'nin teknolojik gelişmelerini dile getiren büyük medya kurumlarından bir tanesi olan TheElec, LG ile ilgili dikkat çeken bir haber yayımladı. Bu haberde şirketin şu sıralar bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı, şu an için bu telefonun B Project olarak isimlendirildiği dile getiriliyor. Bu noktaya kadar her şey normal gibi gözüküyor olsa da habere göre LG, sarılabilir ekranı olan bu telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

LG'den sarılabilir ekranlı telefon

Konuyla ilgili olarak yayınlanan haberlerde yer alan bilgilere göre LG, sarılabilir ekranlı akıllı telefonun prototip üretimine başlamış gibi gözüküyor. Hatta öyle ki bazı kaynaklar, LG'nin Pyeongtaek şehrinde bulunan fabrikasında bu akıllı telefonun prototip üretimine başlandığı dile getiriliyor. Üstelik bu akıllı telefonun 2021 gibi yakın gelecek içerisinde piyasaya sürüleceği aktarılan bilgiler arasındadır. TheElec'de yer alan haberlere göre LG'nin sarılabilir ekranlı akıllı cep telefonu, yanlara doğru uzayan ve istendiğinde de yuvarlanabilen bir ekran ile beraber gelecek. Hatta söz konusu iddialarını biraz daha ileri noktaya taşıyan bu kaynaklar, LG'nin akıllı telefonun ekranı için Çin merkezli BOE Technology ile iş birliği yaptığı dile getirildi. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden LG'nin sarılabilir ekranlı olan telefon hayali yeni bir gelişme değildir. Şirket ilk olarak, 2018 yılında almış olduğu bu patentle bu hayalini ortaya koymuştu. Elbette ki söz konusu bu patent gün yüzüne çıkamadı. LG, çok büyük ihtimalle bu patentin sorunlarını gidermiş ve güncelleyerek yeni bir ürün haline getirmeye çalışmış gibi görünüyor. Ancak bunu bilmemizin hiçbir yolu olmadığını da unutmamak gerekiyor. LG, sektörde çok aktif görünmüyor olsa da zaman zaman yeni planları ile gündem de adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu iddiaların arkasından ne gibi yenilikler ya da gelişmeler geleceğini yakın zaman içerisinde görmek mümkün olacak. 





PAYLAŞ