LG, yeni kamera sistemi ile Apple'a kafa tutacak! - Haberler - indir.com

LG, yeni kamera sistemi ile Apple'a kafa tutacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-07 16:35:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

LG yeni amiral gemisinde yer vereceği kamera sistemi ile Apple’a ciddi bir rakip olmaya hazırlanıyor. İşte gelen son haberlere göre markanın hedefleri ve yeni üretim süreci. 

LG G8 ThinQ sızdırıldı! İşte ilk görüntüler!

LG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya ÇıktıLG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya Çıktı

Apple tarafından geliştirilmiş olan FaceID ve kamera sistemine yönelik LG çok daha güçlü bir donanım ile karşılık vermeyi hedefliyor. Konu ile ilgili gelen son bilgilerde markanın özellikle yeni amiral gemisinde yer vereceği kamera sistemi ile mevcut rekabette öne geçmeyi hedeflediği belirtildi.

Yeni kamera sistemi nasıl olacak?

Yapılan açıklamalara göre markanın yeni amiral gemisinde üç boyutlu ön kamera, artırılmış gerçeklik ve ışık altında daha güçlü ve başarılı fotoğraf çekim desteği gibi farklı özellikler bulunacak. G8 ThinQ adı ile çıkacak modelde ilk olarak kullanılacak bu teknoloji, ‘Time of Flight’ sensörü ile gelecek.

Enerji tüketiminde optimizasyon yapılacak

Kamera ile sunulacak tüm bu özelliklere ek olarak Apple tarafından geliştirilen FaceID’e göre LG’nin yeni modeli çok daha az bir enerji tüketimi sunacak. Böylece ekonomik ve çevreci olacak olan yeni telefon, şarj konusunda da ciddi bir katkı sağlayacak. Yeni donanımın Apple'ın teknolojisinden en önemli farkı ise lazer noktalar yerine kızılötesi ışınlarının kullanılması.

24 Şubat’ta tanıtılabilir

LG’nin yeni donanımının ve telefon modellerinin 24 Şubat’taki Mobile World Congress’de yer alması bekleniyor. 

LG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran Teknolojisi


LG 6G araştırmalarına başlıyorLG 6G araştırmalarına başlıyor

PAYLAŞ