LG yapay zeka teknolojileri ile ön plana çıkacak - Haberler - indir.com

LG yapay zeka teknolojileri ile ön plana çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-02 21:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket LG’nin yapay zeka teknolojisine yönelik hamlelerini görmeye devam ediyoruz. Sadece akıllı telefon tarafına değil LG Thinq yapay zeka teknolojlierini akıllı ev aletlerinde görmeye başlıyoruz. Son amiral gemisi modeli ile telefon pazarında bir türlü beklediği yükselişi sergileyemeyen LG, gelir kaynaklarını büyütmek adına telefon haricinde ev eşyalarına yönelmiş durumda. Şirketin yedincisi gerçekleşen InnoFest 2019 fuarı kapsamında yeni ürün ve projeleri duyuruldu.

Eşyalar Arası iletişim

LG G8 Kullanıcılarını Avuç İçi Damarlarından TanıyorLG G8 Kullanıcılarını Avuç İçi Damarlarından Tanıyor

LG ThinQ olarak yapay zeka destekli ürünlerini adlandıran şirket bu ürünlerinin yeteneklerini geliştirmeye devam ediyor. Geliştirilen bu yapay zeka teknolojisi sayesinde eşyalar birbirleri ile iletişimde olacaklar. LG ise bu alanda akıllı beyaz eşya segmenti olarak bir öncü isim olmayı hedefliyor. Bu alanda hava durumu gösterme, alışveriş listesi oluşturma ve birçok yeteneğe sahip olan LG InstaView adlı buzdolabı, içerisinde yer alan malzemeye göre dokunmatik ekran bölümünden yapılabilecek yemekler kullanıcılara sunuluyor.

Diğer yandan iki bölmeye sahip olarak çamaşır yıkayabilen LG TWINWash makinesi ile ThinQ mobil uygulama bağlantısı gerçekleştirebilir ve yıkama programlarınızı ayarlayabilirsiniz. Bu alandaki LG’nin bir başka ilginç ürünü olan LG PuriCare, normal hava ve toz temizleyicilerine göre yüzde 74 daha hızlı temizleyebiliyor. Mobil uygulama üzerinden havanın durumu ve temizliği hakkında anlık bilgiler ve güncellemeler almanız mümkün olabiliyor. LG’nin bu alandaki yeni ürünlerini görmeye devam ederken şirketin geliştirmelerini takip edeceğiz.


LG V50 ThinQ ile ekranı modüler hale getirdi!LG V50 ThinQ ile ekranı modüler hale getirdi!
LG G8 ThinQ, G7 Benzerliği İle Tepkileri ÇekiyorLG G8 ThinQ, G7 Benzerliği İle Tepkileri Çekiyor

PAYLAŞ