LG Yakında Yeni Yapay Zeka Ürünleri Çıkartacak - Haberler - indir.com

LG Yakında Yeni Yapay Zeka Ürünleri Çıkartacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-21 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Başarılı teknoloji markası LG, yapay zeka üzerine çalışmalarını dahada yoğunlaştırmayı hedefliyor. Şimdi ise şirket planlar doğrultusunda önümüzdeki sene 'ThinQ' ismi adı altında yeni ürün ve servislerini sunmayı hedefliyor. 2018'de piyasaya girecek olan bu marka kapsamında daha çok öğrenme ve iletişim yeteneklerine sahip derin öğrenme kapasiteli ve yapay zekanın üst seviye olduğu elektronik cihazlar üretilecek. Şirket tarafından ifade edilene göre ThinQ için üretilecek ürünlerin birbirleri ile iletişim kurması önemli noktalardan birisi olarak gözüküyor.

LG yaptığı açıklamada yapay zekanın kullanım alanları için önemli bir adım olacağı ve bu yapay zeka geliştirmelerinde çeşitli iş ortaklıkları kuracaklarını dile getirdi. Olası iş ortakları ve bu yeni ürünler hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi. Teknoloji devi LG daha önce SmartThinQ markalı akıllı cihazlar piyasa sürmüştü. Fakat şirket bu yeni markası ile bu akıllı ürünlerinin yapay zeka teknolojilerini biraz daha geliştirecek.

Ayrıca yapılan açıklamada yapay zekanın daha az ürkütücü olarak göstermek istediklerini ve bu noktada daha çok ev ürünleri ve tüketici elektroniği alanlarında bu girişimin önemli olacağını ifade etti. Şirket hatırlarsak CES 2017 kapsamında DeepThinQ derin öğrenme teknolojisini duyurmuştu ve Seul'da açılan bir yapay zeka labaratuvarı'nda şirketin yapay zeka araştırmaları gerçekleştirilecek. LG ThinQ markalı LG'nin yeni ürünlerini CES 2018 ile beraber duyurmasını bekliyoruz.





PAYLAŞ