LG X Power 2 Haziran Ayında Satışa Çıkıyor - Haberler - indir.com

LG X Power 2 Haziran Ayında Satışa Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-25 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil Dünya Kongresi 2017 ile beraber birçok akıllı telefonun duyurulduğunu ve kullanıcıların beğenisine çıktığını görmüştük. Şimdi ise etkinlik kapsamında gözüken modellerin birbir satışa çıktığını görüyoruz. LG tarafında amiral gemisi serisi haricinde orta seviye modellere de önem gösteriliyor. İşte bu cihazlardan birisi olan LG X Power 2 modelinin haziran ayının başlarında satışa çıkması bekleniyor. Bu cihazın ilk olarak LG'nin ülkesi olan Güney Kore'de satışa çıkması ve sonrasında ise tüm dünya üzerinde piyasaya sürülmesi ifade ediliyor.

Güney Kore kaynaklı haberlere göre Haziran ayının başlarında satışa çıkması planlanan bu telefonun ülkede üç büyük Telekom operatörü aracılığı ile de satışa çıkacağı ifade ediliyor. LG X Power 2 modelinin Güney Kore üzerinde 950 TL'ye tekabül eden bir rakam ile satılacağı belirtilmekte. LG tarafından belirtilene göre modelin diğer ülkelerde satışa çıkmadan önce kendi ülkesindeki kullanıcılardan geri bildirim alınması hedefleniyor. LG X Power 2 modeli, tıpkı selefi olan X Power cihazı gibi ülkemizde de satışa sunulması beklentiler arasında bulunuyor.

Cihazın teknik detaylarına gelecek olursak, 4400 mAh pil kapasitesi ile uzun bir kullanım ömrü vaad eden bu yeni cihazın yapılan açıklama ile tek bir şarj ile iki gün boyunca kullanım ömrü bulunacak. Bu pil kapasitesi ile LG X Power 2 modeli 15 saat video oynatma ve 18 saat boyunca ise internet ortamında gezinme imkanını vaad etmekte. 720P çözünürlüklü 5.5 inç büyüklüğe sahip bir ekranı bulunan modelide 8 çekirdekli 1.5 GHz hızda çalışan MediaTek MT6750 işlemcisi bulunuyor. 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolaması bulunan bu modelde microSD kart desteği bulunuyor ve arka yüzeyde ise 13 megapiksellik bir kamera ve LED flaş bulunmakta.





PAYLAŞ