LG Watch W7 detayları - Haberler - indir.com

LG Watch W7 detayları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-04 11:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

LG sadece yeni Android telefonu olan V40 ThinQ tanıtmakla kalmadı, aynı zamanda LG Watch W7 adı verilen yeni bir akıllı saati de tanıttı. Bu ürün hibrit bir giyilebilir teknoloji olma özelliğini taşıyor.

LG Watch W7 detayları

Watch W7'de 1.2 inçlik dairesel dokunmatik ekran bulunuyor. Burada Wear OS çalışıyor. Aynı zamanda mekanik bölümleri de bulunuyor. LG, bu saatin geliştirilmesi sırasında İsviçreli Soprod SA ile iş birliği yaptı. LG Watch W7'de yüksek doğruluklu kuvars hareket ve paslanmaz çelik gövdenin içerisinde fiziksel akrep ve yelkovan kollar bulunuyor. Bu kollar sayesinde yükseklik, barometre, kronometre ve zamanlayıcı gibi işlevler bulunuyor. Watch W7'de dahili GPS ve LTE bağlantısı bulunmuyor. Ayrıca 450 dolarlık fiyat etiketine sahip olan bu akıllı saatte önemli özeliklerin bulunmaması gibi bazı durumlar mevcut. Bir taraftan geleneksel bir taraftan daha modern akıllı saat isteyenler için üretilmiş olan bu saat hibrit olarak nitelendiriliyor.

LG, Yeni Akıllı Saat Serisi LG Watch Urban'ı Duyurdu!LG, Yeni Akıllı Saat Serisi LG Watch Urban'ı Duyurdu!

LG Watch W7 öncelikle ABD'de çıkacak. Bu akıllı saatin gümüş renkli versiyonu ilk olarak satılacak. 14 Ekim'den itibaren 450 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak olan bu akıllı saat Best Buy mağazalarında satışa sunulacak. Akıllı saatin ön siparişi 7 Ekim'de başlayacak.  Akıllı saatler günümüzde birçok kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Özellikle spor için olanlar oldukça popüler hale gelmiş durumda. Bu akıllı saatlerin içerisinde, kronometre, zamanlayıcı, alarm, nabız ölçer, kalp ritmi ölçer ve GPS gibi birçok işlevsel özellik barındırıyor. Daha geleneksel olan LG'nin bu telefonu gibi telefonların yanı sıra daha çok spor aktivitelerinde kullanılan akıllı saatler, telefonunuzdaki bildirimleri veya mesajları akıllı saatlerinizde görebilirsiniz.

Bu akıllı saatlerin farklı tasarımları, farklı işlevselleri ve farklı kullanım alanları olabilir. Bu alanlar spor, iş, eğlence gibi kullanımları olabiliyor. Özellikle son dönemlerde ortaya çıkan akıllı saatler sizin kalp ritminizi ölçüyor ve herhangi bir sorun oluştuğunda sizden önce hemen acil durum kişilerinizi arayarak bilgilendirme yapıyor. Bu konuda akıllı saatler hem sporcuların hem de diğer kullanıcıların hayatını belirli bir düzeyde kolaylaştırabiliyor. Tabi bu akıllı saatlerin fiyatı 10 dolardan başlayıp binlerce dolar fiyata çıkabiliyor.


Metal Gövdeli LG Watch Urbane Görücüye Çıkıyor!Metal Gövdeli LG Watch Urbane Görücüye Çıkıyor!
LG Watch Urbane Tanıtım Videosu Yayınlandı!LG Watch Urbane Tanıtım Videosu Yayınlandı!
Android Wear 2.0 Sistemli LG Watch Style GözüktüAndroid Wear 2.0 Sistemli LG Watch Style Gözüktü

PAYLAŞ