LG W41'in özellikleri ve render görüntüleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

LG W41'in özellikleri ve render görüntüleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-15 16:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli teknoloji devi LG’nin yakında yeni bir akıllı telefon serisini piyasaya süreceği öğrenildi. Serideki LG W41 modelinin tasarımı ve özellikleri sızdırıldı.

Geçtiğimiz sene Kasım ayında W31 ve W31 Plus modellerini tanıtan LG’nin yakında LG W41, W41 Plus ve W41 Pro'yu içerecek olan W41 serisini piyasaya süreceği öğrenildi. Güvenilir sızıntı kaynaklarından olan Evan Blass, tanıtımı yaklaşmakta olan serideki LG W41'in render görüntülerini yayımladı.

Genişleyebilen ekranlı LG Rollable duyurulduGenişleyebilen ekranlı LG Rollable duyuruldu

Bir süre önce akıllı telefon pazarından çekileceği iddialarıyla gündeme gelen LG’nin akıllı telefon departmanı hakkında belirsizlikler hala devam ederken şirketin yeni patentler almaya ve yeni akıllı telefon serilerini tanıtmaya devam etmesi LG’nin akıllı telefon pazarından çekilmeye henüz hazır olmadığını gösteriyor.

LG W41 özellikleri ve tasarımı

Yakında tanıtılması beklenen LG W41 modeli LG W31'deki damla çentik ekranın aksine delik ekran tasarımına sahip olacak.  Arka panelinde dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak olan telefonda LED flaş da yer alacak. Evan Blass’ın aktardığı bilgilere göre kamera sistemindeki ana kamera 48 MP çözünürlüğünde olacak.

LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek

Aynı zamanda cihazın parmak izi sensörünün de yine arka panele konumlandırıldığı aktarılıyor. Cihazın diğer özellikleri arasında ses ayar düğmesi ve güç tuşu, cihazın sağ tarafında yer aldığı, aol tarafında ise SIM kart yuvası bulunduğu aktarılmış.

Ayrıca Blass’ın aktardıklarına göre LG W41 modeli LG W31'in sadece Hindistan'a özel çıkış yapmayacak, küresel pazarda da satışa sunulacak. Hatırlarsınız şirket, LG W31'i bütçe odaklı olarak kullanıcılarına sunmuştu. Ancak yeni serinin şu an için hangi seviye için hazırladığı ve serideki telefonlara dair diğer teknik detaylar ise bilinmiyor. Lansmanı yaklaşmakta olan yeni seri hakkında ve diğer LG telefonları hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.


LG akıllı telefon birimini satabilirLG akıllı telefon birimini satabilir
LG sarılabilir ekranlı telefon patenti aldıLG sarılabilir ekranlı telefon patenti aldı

PAYLAŞ