LG Velvet tanıtım videosu yayınlandı - Haberler - indir.com

LG Velvet tanıtım videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-21 09:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Son yıllar içerisinde akıllı cep telefon departmanında bir düşüş yaşayan ve yeniden yükselişe geçmek için çabalayan Güney Koreli teknoloji devi LG, yeni akıllı cihazı Velvet'in videosunu YouTube kanalı üzerinden paylaştı. LG, akıllı cep telefonu dünyasında bir dönem Android kanadının en gülü markaları arasında yer alan LG, yeni Velvet serisiyle ilgili bazı tanıtım ögelerini paylaşmıştı. Son yıllarda akıllı cep telefonu tarafında düşüşe geçen ve Velvet serisiyle tekrar yükselmek isteyen LG, YouTube'da yer alan Güney Kore sayfasından bir video paylaşımı yaptı. Güney Koreli teknoloji şirketi, paylaşmış olduğu video ile beraber cihazın hem ön hem arka tasarımını hem de bazı donanım özelliklerini de sundu. 

İddialı tasarımıyla LG Velvet geliyorİddialı tasarımıyla LG Velvet geliyor

LG Velvet

Söz konusu bu cihazın ilk olarak arka tasarımını ve su damlası şeklinde oluşan hafifi çıkıntılı kamerası görülüyor. Cihazın ana kamerasının etrafında bir adet çember bulunuyor. Cihazın diğer iki kamerası da ana kameranın hemen alt kısmına yerleştirilmiş bir şekilde görmek mümkün. Bu iki kamerasının alt kısmında ise LED flaş ışığı yer alıyor. Cihazın ön tarafında da çentiğin içerisine konumlandırılmış selfie kamerası görülüyor. LG Velvet adlı cihazın kenar kısmında kıvrımlı bir tasarım benimsemiş gözüküyor. Telefonun arka tarafında en alt kısma konumlandırılmış olan bir LG logosu yer alıyor. Cihazın güç butonu sağ yan tarafta yer alırken aynı zamanda ses açma kapama ve sesli asistanı aktif hale getirmeye yardığı düşünülen bir buton daha sol yan kısımda yer alıyor.

Cihazın üst kısmında mikrofon ve SIM kart yuvası yer alıyor, alt tarafta ise Type-C girişi, 3,5 mm kulaklık girişi ve hoparlör ızgarası yer alıyor. Telefonun ön kısmında selfie kamerasının konumlandırıldığı bir damla çentik yer alıyor. Ekranın AMOLED olduğu düşünülen cihazın arka tarafında parmak izi okuyucu sensör yer almıyor. Söz konusu bu akıllı cihazın donanımsal özelliklerine dair bilinen Qualcomm Snapdragon 765G 5G işlemci sistemine sahip olması olacak. Cihazda sunulacak olan renk seçenekleri ise şu şekilde olacak; Aurora White, Velvet Sunset, Aurora Green, Aurora Grey. Yakın zaman içerisinde sunulması beklenen LG'nin yeni telefonu hakkında daha fazla bilgi etmek için biraz daha beklemek gerekecek. Cihaz hakkında şu an için elde edilen bilgiler sadece bu kadardır. Fakat cihazın çıkış tarihi yaklaştıkça daha faza bilginin ortaya çıkması elbette ki mümkün. Ayrıca telefonun 15 Mayıs’ta çıkacağına dair söylentiler bulunuyor. Bu bilgi söylentilerden ibaret olsa da cihazın kısa süre sonra kullanıcıların beğenisine sunulacağı düşünülüyor.



PAYLAŞ