LG Velvet özellikleri netleşti - Haberler - indir.com

LG Velvet özellikleri netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-29 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

LG Velvet'in gelecek ay tanıtmayı açıklanmıştı fakat Güney Koreli şirket farklı bir tasarım dili kullandığı yeni akıllı cep telefonu bugün sürpriz bir şekilde duyurusunu yaptı. Akıllı cihaz üreticisi LG, 7 Mayıs'taki lansmanı beklemeden Velvet adlı yeni akıllı telefonuna artık resmiyet kazandırdı. Cihaz ile ilgili sızıntılar arttığında muhtemelen şirket bu şekilde bir karar aldı.  LG Velvet tamamen yeni bir tasarımla satışa sunulacak. Akıllı cep telefon cam ve metalden oluşan bir gövdeye sahiptir. Ekran kısmında ise yer alan damla çentik ise 16 megapiksel selfie kamerası da yer alıyor. 

LG Velvet, FullHD+ çözünürlük ve 20.5:9 en boy oranı sunan 6.8 inç Cinema FullVision OLED ekran cihaza eşlik ediyor. Bu özelliklere ek olarak cihazın ekranına gömülü parmak izi tarayıcıda bulunuyor. Cihaz çalınan içeriği otomatik olarak analiz ederek kullanıcı için en uygun olan ses kalitesini seçebilen bir yapay zeka sistemine ev sahipliği yapıyor. Bununla beraber stereo hoparlör içerdiğini de belirtmek gerekiyor. 

LG V60 ThinQ'nun render görüntüsü sızdıLG V60 ThinQ'nun render görüntüsü sızdı

Yağmur damlaları temaya sahip kamera sistemi

Akıllı cep telefonun arka panelinde yer alan "yağmur damlaları" şeklinde tasarlanan kamera ünitesi cihazda yerini almış durumdadır. Kamera modülünde 48 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel geniş açılı lens ve 5 megapiksel derinlik sensörüne yer verilmiştir. Cihazda yer alan kamera sistemi, düşük ışığın olduğu ortamlarda daha iyi çekim yapabilmek için dört pikseli bir araya getirerek piksel birleştirme yani binning yapabiliyorlar. Bununla beraber aynı zamanda video çekim esnasında arka plan görüntüsünü ve sesini birbirinden ayırabilme özelliğine sahiptir. ASMR (Otonom Duyusal Meridyen Tepki) ses kaydını da destekliyor.

5G özellikli Snapdragon 765G işlemci

Gücünü 5G destekli Qualcomm Snapdragon 765G platformundan alan LG Velvet, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile beraber kullanıcılarına güçlü bir kullanım sunuyor. Bununla beraber USB-C bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık girişiyle gelecek. Söz konusu akıllı telefon hızlı kablolu ve 10 watt kablosuz şarjı destekleyen 4.300 mAh'lik bataryadan güç alıyor. Aynı zamanda ayrı satılan LG Dual Screen ve Stylus Pen gibi aksesuarlarla da uyumlu. LG Velvet'in en çok merak edilen detaylarından bir diğeri ise fiyat etiketidir. Bu bilgi de 7 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan lansman etkinliğinde açıklanacak. 

 


Resmi olarak tanıtılan LG V60 ThinQ özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan LG V60 ThinQ özellikleri ve fiyatı
LG V60 ThinQ 5G özellikleri belli oldu!LG V60 ThinQ 5G özellikleri belli oldu!
İddialı tasarımıyla LG Velvet geliyorİddialı tasarımıyla LG Velvet geliyor

PAYLAŞ