LG V60 ThinQ resmi tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

LG V60 ThinQ resmi tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 21:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu üretimine devam eden LG, bu yılın ilk aylarında Barselona'da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi 2019 etkinliği kapsamında V50 ThinQ 5G'yi duyurmuştu. Cihazın adından da anlayacağınız üzere 5G teknolojisine sahip olan bu akıllı cihazın en önemli özelliği çift ekrana sahip olmasıdır. 

Cihaza ek olarak ikinci ekranı takarak telefonu çift ekran şeklinde kullanabiliyorsunuz. Takılabilir iki ekranlı tasarımın ne kadar kullanışlı olduğu tartışılır fakat film izlerken farklı sitelerde gezinmek, iki işlemi farklı ekranlarda yapmak gibi çeşitli avantajlar da sunmuyor değil. Bildiğiniz üzere yılın ilk aylarında katlanabilir akıllı cep telefonlarda oldukça dikkat çekmişti. LG V60 ThinQ adlı takılabilir ikinci ekrana sahip olan bu cihazda oldukça ses getirecek gibi gözüküyor. 

LG Stylo 5 TanıtıldıLG Stylo 5 Tanıtıldı

LG V60 ThinQ 2020'de geliyor

2019'un ilk aylarında duyuru yapılan LG V60 ThinQ adlı akıllı cihaz 2020 yılında tanıtılacak. Akıllı cep telefonu dünyasında ciddi bir gerileme yaşayan ve Samsung, Huawei gibi büyük şirketlerin gerisinde kalan LG geleneği bozmayacak gibi gözüküyor. Bu bağlamda şirket MWC 2020 etkinliğinde LG V60 ThinQ adlı cihazını tanıtacak. 

LG V60 ThinQ adlı akıllı cep telefonu selefi gibi 5G teknolojisi ile karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda teknoloji devi tarafından geliştirilen yeni Dual Screen aksesuarları da kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu sayede cihazın ikinci ekranı çok daha işlevsel bir hal kazanıyor. 

Qualcomm tarafından kısa bir süre önce tanıtımı yapılan Snapdragon 865 işlemci sisteminden güç alması beklenilen LG V60 ThinQ adlı akıllı cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için kısıtlıdır. 2019 yılı içerisinde LG’nin V50 ThinQ ile birlikte G8 ThinQ ve G8s ThinQ modellerini de tanıttığını söylemekte fayda vardır. Bu bağlamda geçtiğimiz yıllar ile benzerlik göstererek 2020 yılında da birden fazla amiral gemisi ile karşılaşacağız gibi gözüküyor. 

 


LG Stylo 5 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıLG Stylo 5 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
LG ve Sony telefonları satılmıyorLG ve Sony telefonları satılmıyor
Yeni LG K30 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıYeni LG K30 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ