LG V60 ThinQ özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

LG V60 ThinQ özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-12 17:29:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde akıllı telefon pazarındaki hızlı gelişim süreci bazı markaları geride bıraktı. O markaların arasında olan LG uzun bir süredir piyasaya sürdüğü akıllı telefonlardan beklediği geri dönüşü alamıyor. Bir dönemler en çok tercih edilen markalardan olan ancak günümüzde popülerliğini kaybeden LG sürekli yeni şeyler deneyerek eski gücünü de geri kazanmaya çalışıyor. Bu sene LG G9 ThinQ ve LG V60 ThinQ’yu pazara sürecek olan şirket yeni telefonlarıyla da büyük bir çıkış yapmayı planlıyor. Birkaç ay önce özellikleri netleşen LG G9 ThinQ’nun arından LG V60 ThinQ’nun da özellikleri belli oldu.

LG V60 ThinQ özellikleri

Tasarım açısından cesur ve riskli bir dizayn tercih eden LG’nin V60 ThinQ için metal ve cam malzemelerin bir arada kullanımından oluşan bir tasarım tercih etmesi bekleniyor. Öncesinde katlanabilir ve çift ekranlı telefonları pazara sunan LG’nin bu cihazların ikinci modelini çıkaracağı söylenmiş olsa da, markanın hedeflerine baktığımızda şuanda önceliğin bu olmadığını söyleyebiliriz. Çünkü son gelen bilgilere göre, LG bu dönemlerde büyük riskleri olan yenilikler deneyerek kendini de riske atmak değil, kullanıcıya istediğini vererek satışlarını arttırmayı planlıyor. Düşen satışların LG için artık oldukça kritik olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda bunun marka adına da mantıklı bir strateji olduğunu söyleyebiliriz.

LG ve Sony telefonları satılmıyorLG ve Sony telefonları satılmıyor

LG 16 Kameralı Telefon Yapabilir

V60 ThinQ’da LG’nin el hareketleri ile kontrol özelliğini cihazdan kaldırması bekleniyor. Bunun nedeni ise özelliğin şirket tarafından hem kullanışlı bulunmamış, hem de ekran gövde oranın azalmasına neden olmuş olmasından kaynaklanıyor. Buda demek oluyor ki LG, V60 ThinQ modelinde delikli ekran tasarımına geçebilir. V50 modeli ile aynı aksa boyutlarına sahip olması beklenen V60 ThinQ’nun ekran kasa oranın artacağı ve ekran boyunun 6.6 inç olması bekleniyor.

V60 ThinQ için 3.5 mm kulaklık girişi kullanacak olan LG bu noktada sektörün kullandığı yeniliklerin ziyadesinde kullanıcı isteklerine kulak kabartmış gibi. Arka panelinde üçlü kamera kurulumuna sahip olması beklenen cihazın, bir ana kameraya, bir telefoto sensörüne ve bir de ultra geniş açılı kameraya sahip olacağına kesin gözle bakılıyor. Tabi cihazın çıkış tarihine daha zaman olduğu için LG’nin derinlik sensörü yerine makro çekim yeteneğine sahip olan bir kamera eklenmesi de muhtemel.

V60 ThinQ güçlü donanım özellikleriyle ön plana çıkacak mı?

Donanım açısından güçlü özelliklere sahip olacak olan V60 ThinQ gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemci yongasından alacak. Cihazın bir 5G versiyonuna sahip olup olmayacağı ise henüz bilmiyor. Ek bir versiyon yerine LG, 5G desteğini direk olarak V60 ThinQ’da da verebilir. Cihazda birçok üretici gibi 90 Hz ya da 120 Hz yenileme hızı kullanacağı düşünülen LG’nin bu noktada da kullanıcı karşısına nasıl çıkacağı konusunda net bir bilgi yok.

Snapdragon 821'li Yeni LG Q9 Tanıtıldı

6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacağı kesinleşen LG V60 ThinQ’nun 8 GB RAM seçeneğine sahip olan bir versiyonun da olması bekleniyor. Pil konusunda net bir bilgi olmasa da cihazın batarya kapasitesinin 5.000 mAh olması bekleniyor.

G9 ThinQ ile birlikte İspanya’da düzenlenecek MWC 2020 fuarında tanıtılacak olan V60 ThinQ’nun özellikleri hakkında daha net bilgilere sahip olmak için tanıtımı beklememiz gerekecek.


Yeni LG K30 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıYeni LG K30 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
LG G8X görüntüleri sızdırıldıLG G8X görüntüleri sızdırıldı

PAYLAŞ