LG V60 ThinQ amiral gemisi modeli ile ilgili önemli bilgiler sızdırıldı! - Haberler - indir.com

LG V60 ThinQ amiral gemisi modeli ile ilgili önemli bilgiler sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-10 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliğine katılmayacak olan LG, bu kapsamda bir sonraki dönemde tanıtılması beklenen LG V60 ThinQ modeli hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Güney Koreli şirket LG, son dönemde akıllı telefon pazarında beklenen yükselişi sergileyebilmiş değil. Ancak yine de modeller üzerinde çalışmalarını sürdüren şirket, bu kapsamda yeni amiral gemisi modeli LG V60 ThinQ modeli üzerinde geliştirmelerini sürdürüyor. Özellikle son dönemde LG’nin Mobil Dünya Kongresine dahil olmamasıyla beraber LG V60 ThinQ amiral gemisi modeli hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor.

LG V60 ThinQ özellikleri ve detayları

LG K50s Türkiye'de satışa sunuluyorLG K50s Türkiye'de satışa sunuluyor

Mart ayı sonu veya Nisan ayı başında tanıtılması beklenen yeni LG V60 ThinQ modeli amiral gemisi seviyesinde bir cihaz olacak. Öyle ki LG’nin G serisini kaldırarak V serisi ile yoluna devam edeceği ve yıl sonunda ise yeni bir 5G serisini tanıtacağı haberleri gündeme gelmeye devam ediyor. LG, 2019 yılını büyük bir zararla kapatırken, bu noktada iddialı bir yeni model ile piyasada olmak istiyor. Bu kapsamda Snapdragon 865 işlemci seti ile beraber 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama gibi özelliklere sahip olması bekleniyor. Şirket ayrıca bazı noktalarda cihaz ile piyasada fark yaratmak istiyor.

Bu farklılıklardan birisi ise dörtlü mikrofon sistemi olacak. Genel olarak piyasadaki akıllı telefonlarda iki veya üçlü mikrofon sistemi görüyoruz. Ancak LG ses tarafında ön plana çıkacak ve dörtlü bir mikrofon ile gürültü engelleme özelliği sunması bekleniyor. Bu kapsamda ses kayıtları ve video çekimlerindeki ses kalitesi de üst seviye olacak. 5000 mAh’lik bir bataryaya sahip olması beklenen cihazda 6.7 inç ile 6.9 inç arasında bir ekran boyutu sunulması bekleniyor. Bakalım LG beklenen yükselişi bu modeliyle sergileyebilecek mi göreceğiz.


LG amiral gemisi akıllı telefonlarından vazgeçebilirLG amiral gemisi akıllı telefonlarından vazgeçebilir
Haftaya A101 marketlerde çok uygun fiyata LG Q60, BİM marketlerde Galaxy A70 varHaftaya A101 marketlerde çok uygun fiyata LG Q60, BİM marketlerde Galaxy A70 var

PAYLAŞ