LG V40 ThinQ Kamerası İle Ön Plana Çıkacak - Haberler - indir.com

LG V40 ThinQ Kamerası İle Ön Plana Çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-27 11:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

LG'nin sevilen V serisi amiral gemisi ailesinin yeni modeli olması beklenilen LG V40 ThinQ hakkında kamera detayları belli olmaya başladı. 5 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılması beklenilen modelin ilk olarak 5 kamera sistemi ile gelmesi iddiaları bulunuyor. LG son olarak henüz yeni amiral gemisi modeli olan G7 ThinQ cihazını ülkemizde satışa çıkartmıştı. Şimdi ise LG durmak bilmiyor ve yakın zamanda yeni bir amiral gemisi olan V40 ThinQ modelini sunmaya hazırlanıyor. Henüz geliştirmeler ve üzerinde çalışmaların sürdüğü bilinen modelin özellikle kamera noktasında oldukça iddialı özelliklere sahip olması bekleniyor. Bu noktada cihazı yüksek bir ihtimal ile 5 kamera ile göreceğiz.

ETNews kaynaklı habere göre yeni LG V40 ThinQ cihazının arka yüzeyinde 3 ve ön tarafta ise 2 kamera göreceğiz. BU noktada 20 megapiksellik ana kamera haricinde 16 ve 13 megapiksellik kameralar yer alacak. Ön yüzeydeki çift kamera sistemi ile beraber ise 3D yüz tanıma sisteminin mümkün olacağı belirtiliyor. Diğer yandan raporlara göre LG V40 ThinQ'nun ekran tarafında yüzde 90'lık bir oran sunması bekleniyor. LG G7 ThinQ tarafında bu ekran oranı yüzde 83 civarlarında idi. Rakiplerden iPhone X, yüzde 82 ve Galaxy S9 ise yüzde 84 orana sahiplerdi.

Selefi olan V serisinden V30 modeli OLED bir ekrana sahipken son amiral gemisi G7 ThinQ'da ise IPS LCD bir panel görmüştük. Şirketin V40 modelinde ise yine OLED bir panel kullanması bekleniyor. Modelin en üst seviye bir amiral gemisi cihazı olacağı için cihazın yüksek bir ihtimalle OLED panelle geleceğini ve 5 Ekim tarihinde tanıtılması beklendiğini söyleyebiliriz.





PAYLAŞ