LG V40 ThinQ İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

LG V40 ThinQ İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 10:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir süredir sızıntı haberlerini aktarmaya devam ettiğimiz LG V40 ThinQ modeli hakkında nihayet LG cephesinden ilk bilgiler gelmeye başladı. LG, yayınlamış olduğu V40 ThinQ tanıtım videosu ile modelin üç arka kameraya sahip olarak geleceğini doğrulamış oldu. Son nesil cihazları ile bir türlü beklenen yükselişi sergileyemeyen şirket, yeni nesil V40 ThinQ ailesi ile tekrardan yüksekişe geçmeyi hedefliyor. Buna göre model kamera performansı ile dikkat çekecekken üç arka kamera haricinde çift ön kamera kullanıcıları karşılayacak. LG’nin 3 Ekim tarihinde gerçekleştirmesi beklenen etkinliği ile beraber modelin resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

LG V40 ThinQ Tanıtım Detayları

Yayınlanan tanıtım videosu ile beraber teknik detaylar olmasa da, tasarıma yönelik detaylar ve bilgiler gün yüzüne çıkmış oluyor. Buna göre yeni LG V40 ThinQ cihazında 6.4 inçlik devasa bir ekran göreceğiz. Geçtiğimiz yılın modelinde olduğu gibi aynı seviyede çerçevelere sahip olacak bu modelde tasarım anlamında çokta fazla yenilik yer almıyor. Ancak çözünürlük tarafında ekranın QHD çözünürlüğü ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni LG V40 ThinQ Detayları SızdırıldıYeni LG V40 ThinQ Detayları Sızdırıldı

LG’nin öne çıkarttığı bir başka başlık ise cihazın toplamda 5 kameralı olarak gelmesi oluyor. Son dönemde çıkan rakip amiral gemileri gibi LG’nin de kamera noktasına yoğunlaştığını görüyoruz. Şirketin kullanmış olduğu üçlü arka kamera ve çift ön kamera sisteminin pazarda yer alan Apple ve Samsung gibi üreticilerin amiral gemileri ile rekabete girmesi bekleniyor. Kamera tarafında yoğunlaşan şirketin donanım tarafındaki sızıntıları ise Snapdragon 845 yönünde oluyor. Şirketin yüksek bir ihtimalle 4-6 GB RAM belleği yanı sıra 64 – 128 GB dahili depolama belleği kullanması bekleniyor.

Yayınlanmış olan LG V40 ThinQ tanıtım videosuna aşağıdan izleyebilirsiniz.




Toplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ SızdırıldıToplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ Sızdırıldı

PAYLAŞ