LG V20 ve G5'i satma zamanı gelmiş olabilir - Haberler - indir.com

LG V20 ve G5'i satma zamanı gelmiş olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 12:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üretici olan LG, LG V20 ve G5’i satma zamanı gelmiş olabilir. Akıllı telefon üreticisi devi LG, diğer pek çok akıllı telefon firması gibi, yılda 2 defa amiral gemisi çıkarma politikasını benimsiyor. Aynı zamanda, arama motoru devi Google'ın Android Kurumsal Tavsiye programını kabul eden Android işletim sistemi OEM'lerinden bir tanesi olan LG, buna göre bir telefonun akıllı  telefon sektörüne girmesinden sonraki bir yıl içinde en az 4 defa güvenlik güncellemesi sunması gerekiyor. 

Benzer program, Android OEM'lere en az 2 sene boyunca bayrak gemileri akıllı telefonlarına güvenlik güncellemeleri sağlamak amacıyla önermekte. Bu duruma göre LG G5 veya LG V20 akıllı telefonları şimdi firmanın güvenlik güncelleştirmeleri sayfasından kaldırıldığını fark ettik.Her iki cihazda 2016 senesinde piyasaya girdi. Bu sebepten ötürü LG'nin onları desteklemeyi bıtakma kararı vermesi bence doğru bir kara.  G, G6 ve G7 serisi, V30, V35, V40, CV serisi, LV serisi, LG Stylo (SF3) ve Q serisi için hem güvenlik hem de işletim sistemi güncellemeleri sunulmaya şirket tarafından devam edecek. 

LG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran TeknolojisiLG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran Teknolojisi

Yeni telefon almayı düşünüyor musunuz?

LG bahsettiğimiz bu güncellemeleri bölgelere ve taşıyıcılara bağlı kalarak aylık, 3 aylık mı ya da düzensiz mi yayınlanacağına karar verecek. Hala LG G5 ya da V20'ye sahip olan kullanıcılar için, yazılım güncellemelerini almaya devam edebilmek amacıyla yeni bir akıllı telefon kullanmaya başlamanızı önemle tavsiye ediyorum. 

 


Katlanabilir Ekranlı LG Ortaya ÇıktıKatlanabilir Ekranlı LG Ortaya Çıktı
Kıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da GeliyorKıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da Geliyor
Snapdragon 821'li Yeni LG Q9 TanıtıldıSnapdragon 821'li Yeni LG Q9 Tanıtıldı

PAYLAŞ