LG, Taşınabilir Monitörünü Duyurdu - Haberler - indir.com

LG, Taşınabilir Monitörünü Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-08 16:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

ABD’nin Las Vegas bölgesinde başlayan CES 2019 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Çeşitli alanlarda önde gelen teknoloji markaları tarafından yeni ürünler görmeye devam ederken şimdi ise LG’den yeni bir hamle daha geldi. Geçtiğimiz gün tanıttığı katlanabilir yapıdaki TV modelinden sonra bir başka ilginç ürün de monitör tarafında ortaya çıktı. CES 2019’ın ilginç ürün adımlarını atan markalarından olan LG katlanabilir ve yuvarlanabilir yapıdaki ekranlarından sonra 27 inçlik dev bir taşınabilir monitör modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. LG’nin tasarlamış olduğu bu yeni monitör modeli normal şartlarda oldukça sıradan görünse de, sahip olduğu yenilikçi bir özelliği ile tüm diğer monitörlerden ayrılmış oluyor.

LG Neo Art 2019 Monitör

LG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran TeknolojisiLG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran Teknolojisi

LG’nin Neo Art adını verdiği bu yeni monitörü 1920 x 1080 piksel Full HD standart bir çözünürlük ile geliyor. 27 inç 68 ekran büyüklüğe sahip olan bu monitörün dikkat çeken noktası ise sahip olduğu tek bir USB portu ile çalışması diyebiliriz. MacBook Pro ile beraber sergilenen bu yeni Neo Art modeli tüm ihtiyacı olan gücünü ve video çıkışını sahip olduğu tek bir USB-C kablosuyla sağlamış oluyor. LG’nin bu yenilikçi ürünü olan monitör modeli tüm gücünü bir USB kablo ile halletmiş oluyor. Bu sayede model normal bir monitörün ihtiyaç duyduğundan çok daha az bir enerjiye ihtiyaç duyarak çalışmasını gerçekleştiriyor.

Kıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da Geliyor

Monitörün bir konsept ürün mü yoksa satışa çıkacak mı henüz belli olmuş değil. Bu yeni monitör ekran teknolojisi anlamında yenilikçi ve dikkat çekici olarak gözükmüyor. Ancak sahip olduğu yeni güç ihtiyacı ve portatif bir şekilde taşınabilir olması öne çıkan özelliklerinden diyebiliriz.


Katlanabilir Ekranlı LG Ortaya ÇıktıKatlanabilir Ekranlı LG Ortaya Çıktı
Kıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da GeliyorKıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da Geliyor
Snapdragon 821'li Yeni LG Q9 TanıtıldıSnapdragon 821'li Yeni LG Q9 Tanıtıldı

PAYLAŞ