LG Stylo 6'nın teknik özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

LG Stylo 6'nın teknik özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-14 13:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde tasarımı sızdırılan LG Stylo’nun donanımsal özellikleri netleşiyor.

Son dönemlerde akıllı telefon pazarındaki faaliyetleriyle dikkat çeken LG ürün gamına bir yenisini ekleyecek. Bu yıl yeni orta segment cihazlarıyla satışlarını yükseltmeyi başaran LG, ilerleyen yıllarda akıllı telefon pazarındaki eski popülaritesini geri kazanmak istiyor. Bunun için 5G teknolojisini de bir fırsat olarak gören şirket son dönemlerde Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vermiş durumda.

LG Velvet ilk kez canlı görüntülendiLG Velvet ilk kez canlı görüntülendi

2019 senesinde LG Stylo 5’i piyasaya süren şirket beklediği ilgiyi görememişti. Yeni akıllı telefonuyla hem seriyi devam ettiren, hem de teknoloji devlerine meydan okuyan LG’nin Stylo 6’ı S-Pen desteğiyle piyasaya sürmesi bekleniyordu ki cihazın özellikleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Bir Boost Mobile çalışanın şirketten elde ettiği broşürü paylaşmasıyla ortaya çıkan bilgiler LG Stylo 6’nın çıkış tarihi hakkında bir bilgi vermese de şirketin yeni modelini bu yıl içinde tanıtması bekleniyor.

LG Stylo 6 S-Pen ile geliyor

Neredeyse günden güne yeni bir akıllı telefon modeliyle karşılaştığımız Android ekosisteminde son dönemlerde en revaçta olan modeller fiyat performans ürünleri olarak karşımıza çıkıyor. Tabi özellikle giriş segmentinde ve orta segmentte yer alan bu modellerin bazılarının da kullanıcılarda hayal kırıklığı yarattığını söylemek yanlış olmaz. Ancak LG Stylo 6 sunduğu performansla alıcılarını memnun edecek gibi duruyor.

LG Stylo 6'nın özellikleri

FullVision olarak adlandırılan 6,8 ekrana boyutuna sahip olan LG Stylo 6’ın işlemcisi henüz bilinmiyor. 4.000 mAh’lık pil gücüne sahip olması beklenen LG Stylo 6’nın hızlı şarj desteğine sahip olacağı bilinse de cihazın kaç W’luk şarj desteği sunacağı hakkında henüz net bir bilgi yok. Kamera açısından segmentinin başarılı telefonları arasında yer alacak olan LG Stylo 6 arka panelinde 13 MP, 5 MP geniş açılı ve 5 MP derinlik sensörü olmak üzere üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor. Ön ekranında 13 MP selfie kamerasına ev sahipliği yapan LG Stylo 6, kullanıcılarına Bokeh efektini yazılımsal destekle sunuyor. Hem ön, hem de arka kamerasında yapay zeka desteği ile fotoğraf kalitesini arttıran LG Stylo 6 3 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip. Ayrıca Google Asistan için özel klavye tasarımına sahip olan LG Stylo 6, üç boyutlu ses sağlayan DTS: X Stereo hoparlör sistemiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

  • Ekran: 6,8 inçlik, FullVision FHD+ 1080p çözünürlüklü ekran
  • İşlemci: Bilinmiyor
  • Kamera: 13 MP, 5 MP geniş açılı ve 5 MP derinlik sensörü
  • Ön Kamera: 13 MP değerine sahip olan ve Bokeh efekti sunan ön kamera
  • 64 GB depolama ve 3 GB RAM
  • Batarya:4.000 mAh batarya
  • Ek özellikler: Stylus kalem, üç boyutlu ses sağlayan DTS: X Stereo hoparlör sistemi, Google Asistan için özel klavye tasarımı

 

 


Merakla beklenen LG Velvet'in fiyat etiketi belli olduMerakla beklenen LG Velvet'in fiyat etiketi belli oldu
Resmi olarak tanıtılan LG Velvet 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan LG Velvet 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ