LG Stylo 6 S-Pen ile geliyor - Haberler - indir.com

LG Stylo 6 S-Pen ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-11 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Kullanıcılara kalem deneyimi yaşayan LG Stylo 5'in ardından karşımıza çıkan LG Stylo için ilk detaylar ortaya çıktı. Söz konusu telefonun damla çentik ile beraber daha ince çerçeveler ve daha yüksel bir en boy oranı ortaya koyduğu görülüyor. Şık bir tasarıma sahip olan telefonun sızdırılan görüntülerine ve özelliklerini değerlendirelim. 

LG Stylo 6 özellikleri ve tasarımı

LG’nin Stylo serisinin en beğenilen özellikleri arasında uygun fiyatlı olması ve kalem deneyimi ile beraber kullanıcıların beğenisine sunuluyor olması vardır. LG Stylo 6'da tıpkı geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan LG Stylo 5 gibi uygun fiyatlı olarak sunulması bekleniyor. Söz konusu akıllı cep telefonu tasarım olarak Samsung'un Note serisine benzerlik gösteriyor olsa da elbette bir amiral gemisi özelliklerine sahip değildir. Stlus kalemin de yer aldığı üzere görülen bu yeni akıllı cep telefonun 6.2 inç bir ekranla gelmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda 1080 x 2160 çözünürlüğünde FHD+ ekran ile karşımıza çıkabilir.

Söz konusu telefon ile ilgili sızdırılan tasarım eğer gerçek tasarımı gösteriyorsa, damla çentik kullanılacağı görülen bu akıllı cep telefonun çerçeveler noktasında ise önemli iyileştirmeler yapılacak. Daha önceli modellere göre iyi bir ekran deneyimi sunacağı ortaya çıkan bu telefonun, arka kısmında konumlandırılmış parmak izi okuyucu özelliği yer alacak. Bununla beraber aynı zamanda cihazın arka kısmına değinmişken cihazın kamera kurulumunda ise yatay bir dizilim tercih edilmiş gibi görünüyor. Cihazda yer alan bu kamera kurulumunun detayları hakkında henüz detaylı bir bilgi yoktur. Söz konusu telefonun yeni görüntüleri arasında 3.5 mm kulaklık çıkışına sahip olacağı da görünüyor. Elbette ki kalem de bu tasarıma eklenmiş olarak görünüyor. Yakın zaman içerisinde LG Stylo 6’nın resmi olarak tanıtılacağı düşünülüyor. Telefonun orta segment özellikleri sunması beklenirken, uygun fiyatlı olacağı söyleniyor.

 





PAYLAŞ