LG Ramazan Ayında Q7 Dağıtıyor! - Haberler - indir.com

LG Ramazan Ayında Q7 Dağıtıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-15 18:02:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Akıllı Telefonlar

LG, düzenlemiş olduğu kampanya ile birlikte 31 Mayıs tarihine kadar LG G ve Q serisini yorumlayanlara LG Q7 kazanma fırsatı veriyor!

LG, 31 Mayıs tarihine kadar lgkampanya.com adresi üzerinden kayıt yaptırarak, LG G ve Q serisi kullanıcılarının akıllı telefonları üzerinde beğendiği özelliklerini, en ilgi çeken noktalarını anlattırırken kazandırıyor. LG Q7 ödülünü ortaya koyan LG, 31 Mayıs tarihine kadar yapılan LG G ve Q serisi ile ilgili yorumları jüri karşısına çıkaracak ve web sitesinde yayınlanmaya hak kazanan 50 yorum sahibine sinema bileti, iki yorum sahibine de LG Q7 kazandıracak.

Android Pie Güncellemesi Alacak LG ModellerAndroid Pie Güncellemesi Alacak LG Modeller

LG Q7 Modelini bu ödüllü yarışmayla tanıtıyor!

LG, fotoğraf ve kamera bakımından sürekli kendini ön plana çıkarırken bu modelinde bunu kanıtlıyor. LG Q7, 5MP'lik ön kamerası ile arkadaş gruplarıyla rahat öz çekim çekimini kolaylaştıran 100 derecelik Süper Geniş Açı Lensleri bulundururken arka planı da netleme özelliğine sahip. 

LG Q7, birinci sınıf, yüksek fiyatlı telefonlarında bulundurduğu Q lensini bu telefonunda da bulunduruyor. Ses kalitesi olarak da oldukça iddialı Q7, DTS:X 3D Surround Ses modelne sahip ilk orta segment telefon olarak karşımıza çıkarken 3D dijital ses ve 7.1 kanallı ses çıkışı özelliklerini de sunuyor.

Kendi yorumunuzu eklemek ve çekilişe katılmak için LG'nin resmi kampanya sitesine buradan ulaşabilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Süper Dayanıklı LG X4 2019 TanıtıldıSüper Dayanıklı LG X4 2019 Tanıtıldı
LG Akıllı Telefon Pazarından ÇekiliyorLG Akıllı Telefon Pazarından Çekiliyor

PAYLAŞ