LG Q9 Basın Görselleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

LG Q9 Basın Görselleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-20 15:17:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG’nin son olarak sunmuş olduğu amiral gemisi LG G7 ThinQ modeli güçlü özelliklere sahip olarak gelse de bir türlü  bekleneni sunamamıştı. Şirket LG G7’nin One kapsamında sunmuş olduğu modele geçtiğimiz gün yapmış olduğumuz haber ile Android 9.0 Pie güncelleme dağıtımının başladığını dile getirmiştik. LG G7 ThinQ için henüz geliştirilme aşamasında olan yeni güncelleme haricinde şimdi ise şirketin bir başka modeli ortaya çıktı. Piyasada yer alan G7 Fit modelinin yenilenerek sunulacağı model olan LG Q9 modelinin basın görselleri ortaya çıktı. Gelin şimdi LG Q9 modeli teknik detaylar noktasında neler sunacak bakalım.

LG Q9 Teknik Özellikler

Yeni LG Q9 Özellikleri Belli OlduYeni LG Q9 Özellikleri Belli Oldu

LG’nin geçtiğimiz Ağustos ayı ile beraber resmiyet kazandırmış olduğu modeli G7 Fit modeli henüz yepyeni bir model olurken cihazın bir başka yenilenmiş versiyonunu yakın zamanda görebiliriz. LG Q9 olarak gözüken bu yeni model G7 Fit yerine birçok pazarda Q9 olarak göreceğiz. Ortaya çıkan bazı görsellere göre ise G7 Fit ile bir hayli benzer olan LG Q9 modeli çentikli bir ekrana sahip olarak geliyor. Sağ tarafta güç butonunun bulunduğu modelin sol tarafında ise ses butonlarını görüyoruz. Ayrıca G7 ThinQ modelinde yer alan Google Asistan butonuna bu modelde yer verilmemiş durumda.

İşlemci tarafında LG Q9 modeli orta segment bir cihaz olacağı için Snapdragon 660 ile gelmesi bekleniyor. Ancak bazı sızıntılara göre ise modelde Snapdragon 821 işlemcisini de görebiliriz. 6.1 inç büyüklüğünde çentikli bir ekrana sahip olacak cihaz 1440 x 3120 piksel bir görüntü çözünürlüğü sunacak. Model ayrıca 4 GB RAM ile beraber 32 ve 64 GB’lık dahili depolama ile geliyor. LG Q9’nun tahmini fiyatı ise henüz ortaya çıkmış değil.


Yeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya ÇıktYeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya Çıkt

PAYLAŞ