LG Q6 İçin Android Oreo Yayınlandı - Haberler - indir.com

LG Q6 İçin Android Oreo Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-10 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

LG?nin geçen yıl Temmuz ayında duyurmuş olduğu ve Ağustos ile beraber satışa sunulan orta seviye başarılı modeli LG Q6 için bugün sürpriz bir haber geldi. Giriş seviyesi teknik özelliklere sahip olan LG?nin bu modeli yeni sürüm güncellemesi olan Android Oreo yayınlandı. 1.4 GHz hız ile çalışan 28nm sekiz çekirdekli Snapdragon 435 işlemcisinin yer aldığı modelde 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama yer alıyor. Serinin biraz daha üst cihazı olan LG Q6+ modelinde ise 4 GB RAM ile beraber 64 GB?lık bir dahili depolama bulunuyor. Serinin en küçük ve ucuz versiyonu olan LG Q6a cihazı ise 2 GB RAM ve 16 GB depolama gibi düşük seviye özellikler ile geliyor.

Piyasaya Android 7.1 Nougat işletim sistemi ile giriş yapan LG Q6 serisi giriş seviyesi bir segment olduğu için yeni güncellemenin gelmesi beklenmiyordu. Ancak LG cephesinden iyi bir hamle geldi ve model serisi için Oreo güncellemesi indirilmeye sunuldu. Sürpriz bir hamle olarak şirket Güney Kore bölgesinde LG Q6 serisi için Oreo güncellemesini kullanıma sundu ve güncelleme sonrasında cihazda yer alan DTS-X 3D stereo ve gelişmiş yeni kamera ayarları gibi özelliklerin geldiği ifade ediliyor.

İlk olarak Güney Kore?de yayınlanan yeni LG Q6 Oreo güncellemesinin tüm dünya genelinde ve ülkemiz içinde ilerleyen aylarda gelmesi bekleniyor. Şuan için Q6+ ve Q6a modelleri için güncellemenin gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Giriş seviyesi ve güncel bir akıllı telefon arayan kullanıcılar için artık LG Q6?nın tercih edilebilir bir model olduğunu söyleyebiliriz.





PAYLAŞ