LG Polonya'nın genç kızları istismar eden TikTok paylaşımı tepki topladı - Haberler - indir.com

LG Polonya'nın genç kızları istismar eden TikTok paylaşımı tepki topladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-26 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji markası LG’nin Polonya TikTok hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım kullanıcıların büyük tepkisine sebep oldu. Şirketin yeni akıllı telefon modelleri olan V60 ThinQ 5G modelin için hazırlanan bu paylaşımın konusu tam olarak LG’nin vermek istediği mesajı yansıtamadı. Ancak ortaya çıkan anlamlar ise kullanıcılar tarafından çok sert bir şekilde tepkiyle karşılandı. Yaklaşık bir ay önce Xiaomi yöneticisi yapmış olduğu bir paylaşım ile cinsiyetçi bir şaka yapmış ve oldukça eleştirilmişti. Bu tarz durumlardan ders almayan şirketlerden LG, yeni akıllı telefon V60 ThinQ 5G için çok ilginç ve eleştirisi konusu olan tanıtım videosu paylaştı. LG Polonya’nın TikTok hesabından yayınlanan video oldukça büyük tepkilere sebep oldu.

LG’nin TikTok paylaşımı tepkilere neden oldu

LG Stylo 6'nın teknik özellikleri ortaya çıktıLG Stylo 6'nın teknik özellikleri ortaya çıktı

LG Polonya’nın TikTok hesabından paylaşılan videoda yaşlı bir adam merdivenden çıkan etekli bir kadının arkasından fotoğraf çekmeye çalışıyor. Genç kadın ise o esnada arkasını dönüyor ve yaşlı adamı görüyor. Dünyanın birçok noktasında taciz sebebi ile ceza uygulandığı için kadın harekete geçiyor ve adamın telefonuna bakıyor ve kendi fotoğrafı yerine adamın selfie çekimlerini görüyor. Daha sonra ise arkasını dönerek gidiyor. Adam ise çektiği fotoğrafları kontrol ederken kendi fotoğraflarından önce kadının fotoğraflarını da çektiğini gösteriyor ve onaylayan bir el işareti yapıyor.

LG V60 ThinQ 5G modeli için hazırlanan bu tanıtım videosunda neden böyle bir olay ele alındığı bilinmiyor. Ancak şirket, kadınların yanlış anlamaya müsait olduğunu belirtmek istiyorsa da senaryo oldukça yanlış gözüküyor. Yaşanan bu olaylar neticesinde LG genel merkezi bir açıklama yaprak özür dilese de eleştiriler bitmiş değil. Bu noktada LG Polonya cephesi tarafından hazırlanan bu tanıtımın üst yetkililer tarafından takip edilmediği ve LG’nin habersiz olduğu ifade ediliyor.


LG Q serisi yeni bir cihaz için marka başvurusu yaptıLG Q serisi yeni bir cihaz için marka başvurusu yaptı
Resmi olarak tanıtılan LG Stylo 6 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan LG Stylo 6 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ