LG partilere özel çıkardığı hoparlörü piyasaya sundu  - Haberler - indir.com

LG partilere özel çıkardığı hoparlörü piyasaya sundu 

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-09 15:30:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Partiler için özel bir hoparlör geliştiren LG, taşınabilir yapıdaki yeni eğlence sistemi ile dikkat çekiyor. Markanın son modeli ise  LG Xboom RP4 360.

LG Xboom RP4 360 için özel bir tanıtım gerçekleştiren LG, parti hoparlör serisinin yeni üyesini yüksek özelliklerle donatmış. Özel parti tasarımına sahip ve Premium bir görünüme yer veren hoparlör ortamlardaki ses ihtiyacını kolay ve kaliteli bir şekilde gideriyor. 2 şarj arasında 10 saate kadar kullanım sunan 29 Wh pile sahip cihaz, duvarda ya da masaüstünde kullanılabiliyor. Üstelik Bluetooth, Aux ve USB desteğine sahip olan yeni model, farklı kanallardan ses aktarımını kolay bir şekilde yapılabiliyor. Hoparlörde dikkat çeken bir diğer yenilik ise ön ayarlar. Böylece hızlı bir şekilde hoparlörün kullanılmasına imkan tanınıyor.

LG Xboom RP4 360 Özellikleri Neler?

5,8 kg ağırlığındaki yeni cihazın gövdesi "dayanıklı" bir kumaşla sarılmış durumda. Bu nedenle 50 cm yüksekliğindeki cihaz suya karşı daha dirençli olsa da yoğun bir sağanakta sorun yaratabilir. LG XBOOM 360; siyah, bej, yeşil veya bordo renk seçenekleriyle 400 dolara satıla sunulmuş durumda. Cihazın kısa süre içerisinde LG’nin yer aldığı tüm pazarlarda satılması bekleniyor.





PAYLAŞ