LG, Katlanabilir Teknolojisine Girişmeyecek - Haberler - indir.com

LG, Katlanabilir Teknolojisine Girişmeyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-18 13:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019 akıllı telefon pazarında üretici markalardan katlanabilir yapıya sahip modellerin tanıtılması bekleniyor. Bu markaların başında Güney Koreli şirket Samsung gelirken, Xiaomi ve Huawei gibi isimlerden de yakın bir zamanda katlanabilir modellerin piyasaya girmesi bekleniyor. Durumlar böyle olurken LG  cephesinden beklenmedik bir açıklama geldi ve markanın katlanabilir telefon işine girmeyeceği açıklandı. LG geçtiğimiz haftalarda duyurmuş olduğu rulo haline gelen televizyonu ile dikkatleri bir hayli çekmişti. Ancak gelen yeni açıklama ile beraber katlanabilir telefonlar için henüz üretimin erken aşama olduğu belirtildi. LG Electronics mobil ve TV bölüm müdürü olan Brian Kwon, Seul tarafından basın toplantısında şu sözler dile getirildi:

LG G8 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

"Ocak ayında LG, CES'te yuvarlanabilir bir televizyon tanıttı. Bu teknoloji, katlanabilir teknolojinin bir adım ötesinde. 5G'ye sahip telefonu çıkarma planlarımız sırasında katlanabilir telefon üretmeyi de değerlendirmiş olsak da böyle yapmamayı tercih ettik. Akıllı telefon pazarının 1 milyon ürün civarında olması bekleniyorken LG'nin buradaki asıl amacı, sorunları çözüp pazardaki eski yerini yeniden kazanmak. Katlanabilir telefon üretmeye tamamen hazır olsak da, pazarı yeniden kazanmadan bunu yapmak mantıklı değil."

LG G8 ThinQ, G7 Benzerliği İle Tepkileri ÇekiyorLG G8 ThinQ, G7 Benzerliği İle Tepkileri Çekiyor

LG Katlanabilir Akıllı Telefon

Katlanabilir ekran teknolojisinin henüz çok erken olduğu ve bu yüzden teknolojinin henüz ne işe yarayacağı bilinmiyor. LG ise bu noktada para harcamayıp henüz bu alana giriş yapmak istemiyor. Şirketin katlanabilir ekranlar için çeşitli patent başvuruları bulunuyor ve şuan için piyasaya standart akıllı telefonlar sokmaya hazırlanıyor. Son yıllardaki amiral gemisi akıllı telefonları ile bir türlü pazarda yer sahibi edinemeyen LG, yeni yılda yeni amiral gemisi modeli ile Pazarda yeniden hak sahibi olmak için çabalıyor. Bakalım şirket nasıl bir amiral gemisi modelini pazara sürecek göreceğiz.


Saf Android'li LG Q9 DuyurulduSaf Android'li LG Q9 Duyuruldu
LG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya ÇıktıLG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya Çıktı

PAYLAŞ