LG Katlanabilir Akıllı Telefon Modeli Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

LG Katlanabilir Akıllı Telefon Modeli Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 15:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sızıntıları ile ünlü isim olan Evan Blass tarafından şimdi ise LG markasına yönelik yeni paylaşımlar gerçekleştirildi. Güney Koreli şirket LG’nin bir yeni yıl ile beraber tıpkı Samsung ve diğer rakipler gibi bir katlanabilir ekrana sahip bir akıllı telefon modeli tanıtması bekleniyor. Bu kapsamda şirketin önümüzdeki ay gerçekleşecek olan CES Fuarı kapsamında bu yeni modelini sergilemesi beklenirken, rakiplerden olan Samsung geçtiğimiz ay ile beraber bu modelini sergilemiş ancak detay vermekten kaçınmıştı. Bu kapsamda Samsung’un katlanabilir akıllı telefonuna dair net bilgi ve detayları Şubat yada Mart ayı ile beraber sunması bekleniyor. LG’nin ise bu alanda Samsung’dan önce davranarak bu modelini CES Fuarı ile beraber ortaya çıkarması bekleniyor.

LG Katlanabilir Akıllı Telefon

LG 16 Kameralı Telefon YapabilirLG 16 Kameralı Telefon Yapabilir

LG’nin merakla beklenen bu yeni akıllı telefon modelinde ne gibi yeni teknolojiler sunacağı henüz bilinmezken fiyat noktasında ise üst seviye rakamların konulması bekleniyor. İddialara göre LG’nin dikkat çeken bir başka modelinin de geliştirildiği belirtiliyor. Bu noktada şirketin 16 arka kameralı bir model tasarladığı iddia ediliyor ve belli bir kavis ile bu kameraların sıralanması bekleniyor. Ayrıca 16 kamera sistemine sahip olması beklenilen bu yeni modelin tek bir çekim ile birçok farklı açının yakalanması gerçekleştirilecek. Ayrıca çekim sonrasında kullanıcılar fotoğraf düzenleme sayesinde fotoğraflarında ciddi değişiklikler gerçekleştirebilecekler.

Birden fazla çekim açısı sayesinde fotoğrafta yer alan kişilerin kafa açılarında bile değişiklikler yapılabilecek. LG’nin kamerası ile ön plana çıkacak olan bu modelini önümüzdeki yıl ile beraber tanıtması bekleniyor. Katlanabilir ekrana sahip cihazlar tarafında ise LG ve Samsung şirketlerinin yanı sıra Huawei tarafından da bir atılım gerçekleşmesi bekleniyor. Bakalım LG ve Samsung’un erken olarak göreceğimiz bu katlanabilir yapıya sahip akıllı telefonları nasıl bir rekabet edecekler göreceğiz.  


LG G7 One, Android 9.0 Pie GüncellemesiLG G7 One, Android 9.0 Pie Güncellemesi
LG Q9 Basın Görselleri Ortaya ÇıktıLG Q9 Basın Görselleri Ortaya Çıktı
17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu

PAYLAŞ