LG Kağıt Para Gibi Yuvarlanan Ekran Patenti Aldı - Haberler - indir.com

LG Kağıt Para Gibi Yuvarlanan Ekran Patenti Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-19 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2019 yılı telefon üreticilerinin ekran tarafında şov yapacağı bir yıla benziyor olacak. Bu noktada yeni nesil modellerde katlanabilir telefonların trend olması beklenirken bu yönde üretici markaların çalışmalarını görmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Samsung’un yeni Galaxy Fold olması beklenen cihazı üzerinde çalışmalar sürerken şimdi ise bir başka Güney Koreli telefon üreticisi olan LG tarafından yeni modelinin patent başvurusu ortaya çıktı. Mobil Dünya Kongresi 2019’a az bir zaman kala etkinlik kapsamında markaların yeni cihazlarının hazırlığı sürüyor. 25-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu etkinlikte birçok teknoloji markası birçok yeni telefon modelini tanıtacak. Bu alanda yeni ivovasyonlar göreceğimiz markalardan lan LG cephesinden ilginç bir patent başvurusu ortaya çıktı.

LG Katlanabilir Akıllı Telefon Patenti

LG 16 Kameralı Telefon YapabilirLG 16 Kameralı Telefon Yapabilir

 Ancak LG’nin patent görsellerine göre yeni modeli katlanabilir olmak yerine yuvarlanabilir bir yapıda olacak. Cihazın kalın olan üst bölümünde donanım paçaları olan işlemci, hafıza ve kamera gibi bileşenler bulunacak. Alt bölümde ise mekanizmayı çalıştıran bir sistemin ve kilit ile tuş yer alması bekleniyor. Cihazın ilginç bir yapıda olduğunu görürken bu noktada LG’nin Flex, Foldi ve Duplex olarak bir isimlendirme yapması bekleniyor. Henüz bir patentten ibaret olan bu görsellere göre tıpkı bir kağıt gibi katlanabilir yapıdaki sistemi görmüş oluyoruz.

LG'de G7 ThinQ İle Yine Yeniden Bootloop Problemi!

Ancak bir konsept olması ve bunun gerçeğe dönüşmesinin şuan için zor olduğu düşünülüyor. Samsung’un Galaxy F modelinin bile oldukça kalın olduğu düşünürsek bu yuvarlanabilir yapıdaki modelin ne derece bir kalınlık sunacağı şimdiden merak ediliyor. MWC 2019 ile beraber LG cephesinden bir katlanabilir yapıda cihaz modeli beklenirken gözler diğer yandan Samsung ve Huawei’ye de çevrilmiş durumda. 2019 yılı ekran anlamında ön plana çıkacak modellerden ibaret olacak diyebiliriz.


LG Q9 Basın Görselleri Ortaya ÇıktıLG Q9 Basın Görselleri Ortaya Çıktı
17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu
LG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası BaşlattıLG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası Başlattı

PAYLAŞ