LG Gram serisinin 14 ve 17 inçlik modellerini duyurdu! - Haberler - indir.com

LG Gram serisinin 14 ve 17 inçlik modellerini duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 10:25:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

LG Gram ailesine 14 inç ve 17 inçlik iki yeni üye daha katılıyor. Geçmişte dizüstü bilgisayarları taşımak kolay olsa bile performans tarafında aynı kolaylığı yaşadığımızı söyleyemeyiz. Ancak yeni üretilen bu modeller tarafında da performans konusunda büyük adımlar atılmış durumda. LG hem kolay taşınan hem de performanslı LG Gram serisinin 14 ve 17 inçlik modellerini duyurdu!

LG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası Başlattı

LG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya BaşladıLG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya Başladı

LG Gram serisinin 14 ve 17 inçlik modellerini duyurdu!

17 inçlik olan model önemli derecede büyük olmasına rağmen, 1.4 kilogram ağırlığa sahip. 8. nesil Intel Core i7-8565U işlemci ile birlikte çalışacak olan bu model içerisinde 512 GB dahili hafıza ve 16 GB RAM bulunuyor. Ekranı ise 2560x1600 piksel çözünürlüğe sahip. Ayrıca kullanıcılar girişleri daha güvenli hale getirmesi için parmak izi okuyucusu da mevcut. LG tek bir şarj ile 20 saate yakın pil ömrüne ulaşabildiğini de belirtiyor. 

14 inçlik modele bakıldığında, klavye dokunmatik ekranın arkasına katlandığı zaman 2'si bir arada tablet oluyor. Ağırlığı ise yaklaşık olarak 1.15 kg. Wacom kalemi sayesinde ekranda çizim yapmaya olanak sağlayan LG'nin 14 inçlik bu modeli içerisinde 1080p IPS LCD ekran barındırıyor. Ayrıca modelde 8.nesil Intel Core i7 işlemci bulunuyor. Bu modelin içerisinde de 17 inçlik modelde kullanılan donanımlar kullanılmış diyebiliriz. 16 GB RAM ve 512 GB dahili hafıza. Fakat bu model 21 saate kadar çalışma imkanı sunuyor.

Bu iki modelin de pil ömrü tahminlerinde MobileMark bechmark aracının yeni versiyonunu kullanmış. Her iki dizüstü modeli içerisinde 72 Wh pil bulunuyor. Bu nedenle büyük olanın küçük ekranlı olanı yakalayamaması oldukça normal. Fiyat etiketi konusuna gelecek olursak 17 inçlik model için yurt dışında 1700 dolarlık bir fiyat etiketi belirlenmiş. 14 inçlik model içinse henüz tam bir fiyat etiketi belirlenmemiş. Her iki modelin de ne tarihte satışa sunulacağı ve ne tarihte ülkemize geleceği bilinmiyor. Fakat iki modelinde performansı yüksekken taşıma çok daha kolay olduğunu söyleyebiliriz. Bu iki model içerisinde UBS-Tip C portu da bulunuyor.


LG akıllı alışveriş arabası üzerinde çalışma sürdürüyorLG akıllı alışveriş arabası üzerinde çalışma sürdürüyor
LG Delikli Tasarıma Geçiş YapabilirLG Delikli Tasarıma Geçiş Yapabilir
Yeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya ÇıktYeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya Çıkt

PAYLAŞ