LG G9'un tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

LG G9'un tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-06 12:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket LG’nin yeni amiral gemisi modellerine dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şirketin bir süredir telefon pazarına beklediklerini alamadığı biliniyor. Son olarak geçtiğimiz yıl pazara sürmüş olduğu LG G8 modelinin devamı olarak gelmesi beklenen LG G9 modelinin bazı görüntüleri ve detayları sızdırıldı. Akıllı telefon pazarında eski günlerini arayan LG, sektörde başarısız bir ilerleme kaydetse de, yeni çalışmalarını yapmaya devam ediyor. Son amiral gemisi cihazları ile bir türlü beklenen yükselişi sergileyemeyen LG, sektördeki popülerliğini kaybetme yolunda ilerliyor. Geçtiğimiz yılın başlarında piyasaya giren LG G8 modeli yine ilgi görmemişti. Ancak şimdi ise halefi olacak olan cihazın detayları ortaya çıktı.

LG G9 çok yakında tanıtılacak

LG G8X görüntüleri sızdırıldıLG G8X görüntüleri sızdırıldı

Görüntüleri internete düşen yeni LG G9’un tasarım detayları net bir şekilde gözüküyor. Buna göre 6.7 inç ile 6.9 inç arasında bir model olması beklenirken, ekranda damla çentik ve içerisinde bir adet kamera gözüküyor. Cihazın ekran altında bir parmak izi tarayıcısı ile gelmesi beklenirken, ön yüzeyde ise bir adet kamera sensörü yer alacak. Bu modelin arka yüzeyinde dörtlü kamera sistemi görünüyor ve bu kamera sisteminin kenarında bir adet LED flaş görüyoruz. Henüz tasarımı gözükürken, modelin sahip olacağı donanım özellikleri belli olmuş değil. Ancak tahminlere göre LG G9’da en az 4 GB RAM bulunması bekleniyor. İşlemci gücü tarafında ise Qualcomm Snapdragon 865 modelinin bu modele güç vermesi düşünülüyor.

Raporlara göre LG’nin bu yeni modelinin 169,4 x 77,6 x 8,8 mm boyutlarında olması bekleniyor. 3.5 mm kulaklık girişine de sahip olacak olan bu telefon üzerinde USB-C şarj girişi bulunuyor. LG G9’da şirketin SIM kart girişini üst tarafa yerleştirdiği gözükürken, modelde Google Asistan düğmesi de bulunuyor.


LG V60 ThinQ özellikleri sızdırıldıLG V60 ThinQ özellikleri sızdırıldı
LG V60 ThinQ resmi tanıtım tarihi belli olduLG V60 ThinQ resmi tanıtım tarihi belli oldu

PAYLAŞ